Απερίσκεπτα

Απερίσκεπτα

…του Δημήτρη Χίλιου.

Απερίσκεπτα

Τι κάναμε ρε γαμώτο έτσι απερίσκεπτα με μια ψήφο που ρίξαμε στα κουτουρού γιατί μας τσάτισε πρόπερσι η Βούλτεψη επειδή είπε εκεί δυο μαλακίες, που δεν τις θυμάμαι κιόλας…

Να πρέπει τώρα τα παιδιά τα δικά μας, τα κυβερνητικά ντε, να επιχειρηματολογούν κόντρα στα “αιτήματα” των αγροτώνε και να προσπαθούν να σπάσουν τα μπλόκα. Τι πήγαμε και κάναμε…

Να δηλώνει κάτι κουλαμάρες ο κυρ Αλέκος για το ψάξιμο στα σκουπίδια και την ανάπτυξη που μας κάνει κουπεπέ απ’ τη γωνία, να περικαλεί ο Αλέξης τη Μέρκελ με ζουρνάδες και νταούλια για να σκουντήξει τον Ερντογάν να κόψει τα νταηλίκια, κι εμείς να μετράμε τα δεκάλεπτα στην τσέπη προβάροντας τον χορό του Ζαλόγγου.

Εντάξει, εντάξει, ξέρω. Ο Κυριάκος είναι γουρλομάτης και ψωνίζει στο Μολ, ο Σταύρος είναι ψυχοπαίδι του Μπόμπολα και η Φώφη μαζεύει τα ρετάλια του παλιού Πασόκ που όλοι λατρέψατε.

Α, ξέχασα. Επίσης όλοι ίδιοι είναι. Σωστά;

Επίσης ξέχασα να πω ότι το παρδαλό κατσίκι έχει πιάσει μια ραχούλα εκεί ψηλά, και ξεκαρδίζεται, γιατί είχε δει μαλάκες εκεί στα μαντριά, αλλά τόσο πολύ και τόσους μαζεμένους Όχι.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment