Το Junior Master Chef εμπνέει για μαγειρική

Το Junior Master Chef εμπνέει για μαγειρική

Κάτι που εκνευρίστηκα με ένα θεματάκι προσωπικό, κάτι με τα πολιτικά, κάτι που με έκοψε η πείνα γιατί την έβγλα δυο μέρες με απομεινάδια & χαζομάρες, Θα επιδοθώ στην μαγειρική. Δεν ήθελα & πολύ. Είδα προχθές τα πιτσιρίκια σε μια εκπομπή & ζήλεψα. Σκούφος, ποδιά & βουρ! Φιλετάκια γαλοπούλας, μπούτι γιατί το στήθος δεν λέει. Σωταρισμένο με πιπεριές χρωματιστές και μπόλικο σκόρδο. Κατόπιν θα βράσει με μια κουταλιά μουστάρδα και θα σβηστεί με λευκό κρασί. Πολύ ευχαρίστως θα το συνόδευα με τηγανιτές πατάτες, αλλά βαριέμαι να τις καθαρίσω. Περίεργο; ναι, αλλά συμβαίνει πότε-πότε. Θα φτιάξω λοιπόν καστανό ρύζι, ακατέργαστο, που το παίρνω στην λαϊκή. Ωραιότατο. Γιατί η φτώχια θέλει καλοπέραση.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment