Η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν Κορονοϊό .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν Κορονοϊό

Περαστικά σας!

Γράφει: Matia Gr

Κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω κι εγώ Κορονοϊό. Σε λίγο θα πιάσουμε ο καθένας από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω. Κάνω αυτό το βίντεο για να το πω γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό ή νομίζουν ότι έχουν προσβληθεί να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες και να κάνουν το καλύτερο δυνατό γιατί μιλάμε για μια πανδημία.
Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί μετά από μία εβδομάδα. Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε. Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουμε αυτό το διάστημα. Ακολουθείστε τις οδηγίες από τους επίσημους φορείς κατά γράμμα και μείνετε ψύχραιμοι.
Καληνύχτα σε όλους και… #menoumespiti

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει το τεστ για Κορονοϊό

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει το τεστ για ΚορονοϊόΟ Σάκης Τανιμανίδης κάνει το τεστ για Κορονοϊό

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας δείχνει πόσο απλό είναι το τεστ για τον Κορονοϊό, για να καταλάβουμε όλοι ότι δε χρειάζεται να φοβόμαστε αλλά να προσέχουμε. Μπράβο Σάκη!

Και τελικά μετά από δυο μέρες βγήκε και ο Σάκης θετικός στον Κορονοϊό. Περαστικά και στους δυο σας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.