Οι πισίνες, οι πισινοί, το google και η μαυριδερή .: TV Shows .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Οι πισίνες, οι πισινοί, το google και η μαυριδερή

Γράφει: Matia Gr
Οι πισίνες, οι πισινοί, το google και η μαυριδερή

Γλυκειά μου κοπελούδα και αγαπημένη καιρό έχω να σου γράψω. Κάτι η πολλή δουλειά (δόξα τω Θεό να λέμε), κάτι το ΔΝΤ και τα νέα μέτρα αποσυντονίστηκα ο γέροντας!

Δεν θυμάμαι… το είδα σε ειδήσεις; Το είδα σε μεσημεριανάδιακο; Πάντως το θέμα έχει ως εξής: άκουσαν μερικοί πονηροί ομοεθνείς μας ότι η εφορία θα χρησιμοποιήσει μέχρι και την δικτυακή υπηρεσία του google earth (παρεμπιπτόντως μερικά από τα καλούδια της εφαρμογής, όπως το 3d, μεταφέρθηκαν και στο web) για να ανακαλύψει τα σπίτια με πισίνα και τι έκαναν; Οι πιο τσιγκούνηδες ή αυτοί που είχαν δώσει και το βρακί τους για να φτιάξουν την πισίνα, την κάλυψαν με δίχτυα παραλλαγής για να μην την δει ο δορυφορικός μάτης του Γούγλι!!! Η Πολιτεία και η Κηφισιά μοιάζουν από πάνω με στίβο μάχης!!! Οι πιο πλούσιοι, δε, τοποθέτησαν ηλεκτροκίνητους μηχανισμούς τέντας με τηλεχειρισμό για να καλύψουν από την μια την πισίνα, να κάνουν και το κομμάτι τους στην γκόμενα από την άλλη… στο ένα χέρι ο Γιαννάκης που περπατάει με παγάκια και στο άλλο το τηλεκοντρόλιο της πισίνας… μη χέσω!!!

Βρε κουτά (μη πω κουτοπόνηρα) αγόρια, δεν ξέρετε ότι το Google Earth έχει εικόνες περίπου ένα εξάμηνο πίσω μην πω και παραπάνω; Τουλάχιστον στην γειτονιά μου έτσι είναι… εσάς γιατί να είναι αλλιώς; Επειδή είστε ομορφόπαιδα και έχετε και ιδιωτικό νερόλακκο; Οπότε λεβέντες, αν είχατε την πισίνα ή τον πισινό σας ακάλυπτο πριν από μήνες έχετε πει ήδη cheese (ή haloumi οι εκ Κύπρου) στο ιπτάμενο ηλεκτρονικό πουλάκι…

Και μια και είπα για ηλεκτρονικό πουλάκι… οι νέες ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας που έχουν αποκτήσει τα ιδιωτικά κανάλια της tv για την λεγόμενη ψηφιακή εποχή έχουν κάψει κόσμο… σήμερα το μεσημέρι μια καλλίγραμμη και ωραιοτάτη δεσποινίδα βγήκε να πει τις ειδήσεις έχοντας προφανώς επισκεφθεί πρόσφατα κάποιο κέντρο αισθητικής με solarium για να γίνει λίγο πιο μαυριδερή… ξέρετε εκεί που ξαπλώνεις κάτω από κάτι λάμπες, σου βάζουν στα ματάκια κάτι καλύπτρες σαν του πειρατή, και σε λίγη ωρίτσα γίνεσαι όπως γινόμαστε μετά από δύο μήνες διακοπών και καθημερινών μπάνιων στην Λούτσα στα νιάτα μου! Το κακό είναι ότι εκεί που ήταν οι καλύπτρες (γύρω από τα μάτια) η καλλονή είχε παραμείνει ολόλευκη (που ήταν και το φυσικό της) με αποτέλεσμα να μοιάζει όπως έμοιαζε ο πατέρας μου μετά από ένα οκτάωρο ηλεκτροκόλλησης όταν φτιάχναμε ένα υπόστεγο πριν αρκετά χρόνια… Α ρε πατέρα! Α ρε solarium! Α ρε.. 🙂

Αυτά για την ώρα. Καλό απόγευμα κοπελούδα μου και μακριά από πισίνες και από τεχνητό μαύρισμα… μπορεί να το φορολογήσουν κι αυτό… κανείς δεν ξέρει… και που ‘σαι… κράτα γερά!!!

Ν.Π.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.