Μωρέ κρίμα! .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μωρέ κρίμα!

Γράφει: Matia Gr
Μωρέ κρίμα!

Σ’ αγαπώ, σε πονώ όσο άλλος κανείς, μα γι’ αντάλλαγμα εσύ με περιφρονείς! Επίσης κρύο καιρός για δύο, μέχρι τρεις είναι δεσμός. Και σαν να μην έφταναν όλα τούτα, ήρθε κι η δεύτερη δόση του χαρατσίου. Τι τραβάμε κι εμείς οι μεγαλονοικοκυραίοι κάτοχοι ενός δυαρακίου! Συν το ότι δεν έχω χρόνο, λεφτά και διάθεση να πάω φέτος γυμναστήριο και το καλοκαίρι θα είμαι σαν σουγιάς κολοκωτροναίικος.

Μωρέ κρίμα! Γιαούρτωσαν εκείνα τα κομματικά στελέχη που συσκέπτονταν περί την εκλογή αρχηγού, χίλιες φορές κρίμα. Δεν τους φτάνουν οι τύψεις που τους δέρνουν; Η ντροπή ότι στήριξαν για αρχηγό ένα παιδί που έπαιζε με τις πλαστελίνες του την πράσινη ανάπτυξη; Ήταν ανάγκη να τους έρθει και η τσανάκα με το γιαούρτι; Πολύ λυπήθηκα. Αλλά κάτι ληγμένα κεσεδάκια που έχω (πάντα παίρνω για την περίπτωση που ξεκινήσω υγιεινή διατροφή και πάντα μου λήγουν πριν την αρχίσω), να τα βγάλω στο πεζοδρόμιο να τα πάρουν οι της επόμενης βάρδιας του αγήματος απονομής τιμών. Ναι; Πείτε μου πότε να τα βγάλω, μην σας προλάβουν οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια και τους πάει τσιρλιπιπί.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.