Ματιά

Πρέπει να σταματήσουμε τους παιδεραστές!

STOP στους παιδεραστές! Στην Ελλάδα, κάθε μέρα γίνεται στην ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Πίσω από αυτό το ένα παιδί που καταγγέλλει, υπάρχουν άλλα πέντε τουλάχιστον, που σιωπούν κι άλλα δέκα που διακινούνται από εξαθλιωμένους λαούς και που δεν διαθέτουν ούτε πιστοποιητικό γέννησης, που δεν υπάρχουν!

Πρέπει να σταματήσουμε τους παιδεραστές!

Δουλεύω 20+ χρόνια σε αναπτυσσόμενες χώρες παλεύοντας με ανθρώπινα δικαιώματα και ποινικούς κώδικες. Τους ξέρω τους παιδεραστές. Είναι πολλοί, είναι παντού κι έχουν ήδη αγγίξει έστω και μία φορά στον ώμο, τα παιδιά σας!

Όταν οι ανάγκες τους δεν μπορούν να καλυφθούν πια με το εγχώριο «προϊόν» – όταν έχουν δηλαδή την ανάγκη να συνευρεθούν με πολλά παιδιά καθημερινά ή με παιδιά κάτω των 4 ετών- ταξιδεύουν στις αναπτυσσόμενες χώρες. Εκεί ζητούν να συνευρεθούν ακόμη και με βρέφη ημερών (θέλοντας να εκμεταλλευτούν το ένστικτο του θηλασμού) τα οποία τις περισσότερες φορές χωρίζονται από τις μάνες τους με τη δικαιολογία κάποιου ιατρικού προβλήματος και επιστρέφονται έπειτα από λίγες ώρες χωρίς εκείνη να έχει καταλάβει τίποτα. Όταν δε, βρίσκονται στις αναπτυγμένες πολιτισμένες χώρες σας και κάνουν δεξιώσεις στα σπίτια τους όπου οι καλεσμένοι τους επιθυμούν να τους σερβίρονται, τ’ ανήλικα, στο πιάτο τους σαν επιδόρπιο, ζητούν από μέλη του κυκλώματος τους στις αναπτυσσόμενες χώρες, να τους στέλνουν παιδιά από 6 ως 10 ετών στα σπίτια τους. Τα παιδιά αυτά κακοποιούνται από έναν, δυο ή δέκα καλεσμένους το ίδιο βράδυ.

Τα παιδιά αυτά φτάνουν στη χώρα σας άγνωστα μεταξύ αγνώστων, χωρίς γνώσεις άλλης γλώσσας πέραν της δικής τους ώστε να μη μπορούν να προσφύγουν ούτε στους γονείς τους ούτε στη δικαιοσύνη αλλά ούτε και οι γονείς τους σε αυτά αν από ατύχημα πάνω στην πράξη “εξαφανιστούν”. Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιοι φροντίζουν για να ταξιδεύουν χωρίς χαρτιά αυτά τα παιδιά; Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εξουσία, έχουν λεφτά, έχουν δύναμη κι αυτή είναι η βασική διαφορά του παιδεραστή της διπλανής πόρτας από το κύκλωμα παιδεραστίας, ότι το κύκλωμα, φτιάχνει τον νόμο και ζει πάνω από αυτόν! Οπουδήποτε υπάρχουν παραθυράκια στον νόμο, υπάρχουν και παιδεραστές με αξιώματα. Παιδεραστές καθισμένοι σε έδρανα.

Να θυμάστε πως στην Ελλάδα, κάθε μέρα γίνεται στην ασφάλεια τουλάχιστον μία καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου κι αν αυτό σας φαίνεται πολύ, να θυμάστε πως πίσω από αυτό το ένα παιδί που καταγγέλλει, υπάρχουν άλλα πέντε, τουλάχιστον, που σιωπούν κι άλλα δέκα που διακινούνται από εξαθλιωμένους λαούς και που δεν διαθέτουν ούτε πιστοποιητικό γέννησης, που δεν υπάρχουν! Το 60% των παιδόφιλων στην Ελλάδα, όταν δρα εντός της χώρας, στρέφεται σε αγοράκια ηλικίας από 7 μέχρι 16 ετών και το 40% σε κοριτσάκια ηλικίας από 8 έως 15 ετών.

Μην επιτρέψετε το ξέπλυμα! Μην επιτρέψετε να σταματήσει η έρευνα! Μην επιτρέψετε να δικαστούν με τον ισχύοντα νόμο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα