Το όνειρο είναι μονάχα μια στιγμή .: Facebook .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Το όνειρο είναι μονάχα μια στιγμή

Γράφει: Matia Gr
Το όνειρο είναι μονάχα μια στιγμή

Όποιο ραδιόφωνο και tv να ανοίξεις, η ειδησεογραφία σε πληγώνει. Ποιές μουσικές εξαίσιες και ποιούς θιάσους μυστικούς; Στα αποκαϊδια δεν ανθίζει ζωή. Με τον χρόνο η στάχτη γίνεται λίπασμα. Μέχρι τότε άσκηση εσωτερική και σιωπή. Γιατί το όνειρο είναι μονάχα μια στιγμή. Κι όλες οι άλλες οι στιγμές απελπισία.

Είπαμε και πριν. Το όνειρο είναι μονάχα μια στιγμή κι όλες οι άλλες οι στιγμές απελπισία! Αλλά θα πρέπει και κάτι να φάμε για να αντέξουμε να περιμένουμε τις στιγμές ονείρου. Γι αυτό απόψε θα ψήσω κάτι μπιφτέκια κοτόπουλου, δοκιμαστικά, δεν ενθουσιάζομαι και τόσο. Επίσης μετά το χθεσινό γυμναστήριο είμαι πιασμένος, χέρια, μπούτια, βυζιά. Και δεν πήγα σήμερα.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.