Ματιά

“Bad Trip” με τους Έρικ Αντρέ, Λιλ Ρελ Χάουερι και Τίφανι Χάντις | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Αληθινές φάρσες. Αληθινοί άνθρωποι. Αληθινή ταινία. Από ένα από τα παλικάρια που μας χάρισαν το "Jackass" και το "Bad Grandpa" και τραβηγμένη με κρυφή κάμερα, αυτή η κωμωδία ακολουθεί δύο κολλητούς σε ένα οδικό […]

“Bad Trip” με τους Έρικ Αντρέ, Λιλ Ρελ Χάουερι και Τίφανι Χάντις | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=LHFyK0ucbqk

Αληθινές φάρσες. Αληθινοί άνθρωποι. Αληθινή ταινία. Από ένα από τα παλικάρια που μας χάρισαν το "Jackass" και το "Bad Grandpa" και τραβηγμένη με κρυφή κάμερα, αυτή η κωμωδία ακολουθεί δύο κολλητούς σε ένα οδικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, γεμάτο ξεκαρδιστικές κι εφευρετικές φάρσες, και παρασύρει στο πανδαιμόνιο το κοινό που παρακολουθεί ζωντανά. Στο "Bad Trip" πρωταγωνιστούν οι Έρικ Αντρέ, Λιλ Ρελ Χάουερι, Τίφανι Χάντις και Μικαέλα Κόνλιν. Σε σκηνοθεσία Κιτάο Σάκαρεϊ.

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

"Bad Trip" με τους Έρικ Αντρέ, Λιλ Ρελ Χάουερι και Τίφανι Χάντις | Επίσημο τρέιλερ | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Σε αυτήν την κωμωδία με κρυφή κάμερα, δύο φίλοι ταξιδεύουν με το αμάξι για τη Νέα Υόρκη και σκαρώνουν πικάντικες φάρσες σε ανυποψίαστους ανθρώπους.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα