ΓΚΟΤΖΙΛΑ VS ΚΟΝΓΚ (Godzilla VS Kong) - Official Trailer (greek subs) .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

ΓΚΟΤΖΙΛΑ VS ΚΟΝΓΚ (Godzilla VS Kong) – Official Trailer (greek subs)

Γράφει: Matia Gr
ΓΚΟΤΖΙΛΑ VS ΚΟΝΓΚ (Godzilla VS Kong) - Official Trailer (greek subs)ΓΚΟΤΖΙΛΑ VS ΚΟΝΓΚ (Godzilla VS Kong) – Official Trailer (greek subs)

29 Ιουλίου 2021 στα Village Cinemas

Οι θρύλοι έρχονται σε σύγκρουση στο “ΓΚΟΤΖΙΛΑ vs ΚΟΝΓΚ” καθώς οι μυθικοί αντίπαλοι συναντώνται σε μία εντυπωσιακή μάχη που θα αφήσει ιστορία και με το μέλλον της ανθρωπότητας να κρέμεται σε μία κλωστή. Ο Κονγκ και οι προστάτες του θα πραγματοποιήσουν ένα επικίνδυνο ταξίδι, για να του βρουν ένα αληθινό σπίτι, και μαζί τους είναι η Τζία, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι, με την οποία έχει αναπτύξει ένα μοναδικό και ισχυρό δεσμό. Θα βρεθούν όμως απροσδόκητα στο μονοπάτι του εξαγριωμένου Γκοτζίλα που προκαλεί μία τεράστια καταστροφή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η επική μάχη μεταξύ των δύο τιτάνων – που υποκινούμενη από αόρατες δυνάμεις – αποτελεί μόνο την αρχή του μυστηρίου που βρίσκεται βαθιά στον πυρήνα της γης.

Σκηνοθεσία: Adam Wingard
Με τους: Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison

#GodzillaVsKong #VillageCinemas

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα