Ματιά

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Netflix

Όταν αφηγείται κανείς μια ιστορία που δεν έχει ξαναειπωθεί, τότε έχει μεγάλο αντίκτυπο για όσους την παρακολουθούν. Αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γνωρίστε και τιμήστε τις γυναίκες που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν […]

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Netflix

https://www.youtube.com/watch?v=HVIy6g7XYZ4

Όταν αφηγείται κανείς μια ιστορία που δεν έχει ξαναειπωθεί, τότε έχει μεγάλο αντίκτυπο για όσους την παρακολουθούν. Αυτήν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γνωρίστε και τιμήστε τις γυναίκες που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.

netflix.com/pagkosmiaimeragynaikas

Εγγραφή: https://bit.ly/3b85uT4

Σχετικά με το Netflix:
Το Netflix αποτελεί την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με 204 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet. Τα μέλη έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν, να κάνουν παύση και να συνεχίζουν να παρακολουθούν το περιεχόμενο, χωρίς διαφημιστικά σποτ ή δεσμεύσεις.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας | Netflix
https://www.youtube.com/NetflixGreeceOfficial

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα