Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιπέδου CSAP

Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Επιπέδου CSAP

Για να σας σταλούν περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ!

Το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ) και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό μεταπτυχιακού επιπέδου με το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών της ΕΕΣΜ, Certified Systemic Analyst Professional (CSAP).
Η ΕΕΣΜ με το επαγγελματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου CSAP αποσκοπεί στην κάλυψη του κενού μεταξύ των σχετικών μεταπτυχιακών σπουδών και των απαιτήσεων της σύγχρονης αγοράς ενώ ταυτόχρονα στοχεύει να ενισχύσει με εξειδικευμένα προσόντα τους εν ενεργεία επαγγελματίες τους απασχολούμενους σε σχετικά γνωστικά αντικείμενα. Ο στόχος να είναι καταρτίσει η ΕΕΣΜ επιστημονικώς και επαγγελματικώς Συστημικούς Αναλυτές, να τους εντάξει επιτυχώς στην αγορά της παροχής των υπηρεσιών ή/και της παραγωγής προϊόντων παρέχοντάς τους σύγχρονες πιστοποιημένες επαγγελματικές δεξιότητες σε θέματα σχεδιασμού και διαχείρισης έργων.

Στο επαγγελματικό πιστοποιητικό CSAP συμμετέχουν Καθηγητές Πανεπιστημίων από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα της International Federation of Systems Research (IFSR) και από την International Society for the Systems Sciences (ISSS). Επίσης στο CSAP συμμετέχουν με το λογισμικό ή/και με την παρουσίαση έργων τους πολύ γνωστές εταιρείες Συμβουλευτικής και Πληροφορικής.


CSAP

Το CSAP θα δώσει στους νέους επιστήμονες εκσυγχρονισμένα πιστοποιημένα προσόντα, ώστε να είναι ηγέτες στο χώρο της διοικητικής και εκτελεστικής εργασίας τους. Η ΕΕΣΜ, μέσω του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), θα πιστοποιεί όσους ολοκληρώσουν με επιτυχία το CSAP, ακολουθώντας το διεθνές πρότυπο ISO 17024. Το σύστημα διαχείρισης θα ακολουθεί επίσης τα προβλεπόμενα από το πρότυπο ISO 9001.

Στο CSAP θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε μέσα από συγκεκριμένες μεθοδολογίες τη συστημική σκέψη, η οποία θα είναι εφαλτήριο για ορθό προβληματισμό στο χώρο της εργασίας σας και ταυτόχρονα θα σας οπλίσει να προσεγγίζετε επιτυχώς την αλήθεια των προβλημάτων της κατεύθυνσής σας. Η προσέγγιση του προβλήματος παραμένει ίσως το πιο δύσκολο πρόβλημα. Επιπροσθέτως, το CSAP θα συμβάλλει στην προσωπική σας ενδυνάμωση με εξειδικευμένες μεθοδολογίες προκειμένου να επιτυγχάνετε την αποτελεσματική σύγκληση των απόψεων των μελών των επιτροπών που διαχειρίζονται προβλήματα της κατεύθυνσής σας. Η λήψη της απόφασης, η ενέργεια εκτέλεσης και ο έλεγχος είναι διαδικασίες συστημικής προσέγγισης για συγκεκριμένο έργο ώστε η ολοκλήρωσή του να είναι επιχειρηματικώς επιτυχής.

Οι συστημικές μεθοδολογίες, το λογισμικό των συστημικών μεθοδολογιών, το εξειδικευμένο επιστημονικό υλικό των κατευθύνσεων, το επιπλέον λογισμικό των δύο κατευθύνσεων, τα έργα που θα παρουσιασθούν, το certification project σε πραγματικό περιβάλλον και τα γραπτά κείμενα του project σε μορφή βιβλίου και σε εργασία Συνεδρίου, είναι τα ουσιαστικά επαγγελματικά με ISO εφόδια του CSAP που θα σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα της διαφοράς για εύκολες επαγγελματικές μεταγραφές και γενικώς για την επιτυχία σας στην αγορά.

Οι επαγγελματικές γνώσεις που παρέχονται στο CSAP είναι υψηλού επιπέδου με στόχο να προαγάγουν τις επιχειρηματικές σας ικανότητες για οργανωτική αποτελεσματικότητα σε ευρύ φάσμα εργασιών επαγγελματικής σταδιοδρομίας με τις διεθνείς πιστοποιήσεις του e-business και του project management.

CSAP

Το CSAP έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς επιπέδου προς μελλοντικά υψηλόβαθμα στελέχη και απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που κατέχουν σχετικούς μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών ή είναι πτυχιούχοι AΕΙ και AΤΕΙ, οι οποίοι δεν προέρχονται απαραίτητα από το χώρο του μάνατζμεντ.

Τέτοια στελέχη επιζητούν:

 • Αναβάθμιση της θέσης εργασίας
 • Αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων
 • Αναβάθμιση τυπικών προσόντων
 • Αναβάθμιση επαγγελματικής εικόνας
 • Επαγγελματική διαφοροποίηση
 • Ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά
 • Επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων
 • Ενίσχυση επαγγελματικού δικτύου
 • Εφαρμοσμένη εμπειρία με σύγχρονα επαγγελματικά εργαλεία εφαρμογών

Ενδεικτικές κατηγορίες στελεχών, στις οποίες απευθύνεται το πρόγραμμα:

 • Στελέχη του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
 • Νέοι επιχειρηματίες (startup owners).
 • Σύμβουλοι επιχειρήσεων.

Για να σας σταλούν περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε εδώ! Έχετε επίσης υπόψη ότι προσφέρονται πλήρεις υποτροφίες και εκπτώσεις υπό προϋποθέσεις στα δίδακτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment