Ο ANTONIUS στην κουζίνα .: Δες το... αλλιώς! .: Ματιά
 

Ο ANTONIUS στην κουζίνα

Πολύ συχνά στην κουζίνα τα ράφια των κάτω ντουλαπιών μας δεν μας εξυπηρετούν για να αποθηκεύουμε τρόφιμα. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση ο ANTONIUS!

Γράφει: Matia Gr
Ο ANTONIUS στην κουζίνα

Πολύ συχνά στην κουζίνα τα ράφια των κάτω ντουλαπιών μας δεν μας εξυπηρετούν για να αποθηκεύουμε τρόφιμα. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση ο ANTONIUS! Τοποθετώντας σε ένα ντουλάπι σας μια αποθηκευτική μονάδα ANTONIUS θα έχετε στην διάθεσή σας τέσσερα μεγάλα και βαθιά συρτάρια που μπορούν να φιλοξενήσουν το μπακάλικο του νοικοκυριού σας. Χωράει απίστευτα μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Καλό θα είναι στον πάτο κάθε συρταριού να χρησιμοποιήσετε μια επιφάνεια πλαστική (42cm x 53cm) ή ακόμα καλύτερα υφασμάτινη (για παράδειγμα κάποιο σουπλά) που θα σας γλυτώσει από την φθορά των συσκευασιών που έχετε τοποθετήσει μέσα στο συρτάρι όταν αυτό ανοιγοκλείνει. Έτσι οι συσκευασίες δεν θα τρυπάνε και όλα θα είναι τακτοποιημένα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ετικέτες για το τι περιέχει το κάθε συρτάρι (παραδείγματος χάρη όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη κτλ αν και τα συρμάτινα καλάθια του, παρέχουν πλήρη ορατότητα.

Εάν δεν θέλουμε να τοποθετήσουμε μέσα σε ντουλάπι της κουζίνας μας τον ANTONIUS μπορούμε να τον τοποθετήσουμε εκτός. Θα χρειαστούμε σίγουρα ροδάκια έτσι ώστε να καθαρίζουμε εύκολα και γρήγορα το πάτωμα από κάτω του και την ξύλινη επιφάνεια όπου θα μπορούμε να ακουμπάμε προσωρινά οτιδήποτε μας… περισσεύει. Ειδικά για τα ταψιά που πάντα δεν έχουν που να πάνε όταν ο φούρνος μας είναι αναμμένος και ψήνουμε το φαγητό μας θα βρουν μια φιλόξενη φωλιά! Αρκεί να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έρθει η ξύλινη επιφάνεια σε επαφή με νερό ή άλλα υγρά. Εύκολα, με ένα διαφανές πλαστικό μπορεί λυθεί αυτό πρόβλημα.

Για να δείτε την τιμή του προϊόντος Antonius στην ΙΚΕΑ, κάντε κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.