Πινέλο όπως πρέπει .: Tips & Tricks για το Σπίτι .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πινέλο όπως πρέπει

Πινέλο αφημένο για λίγο με το χρώμα πάνω του και να μην χρειάζεται σχολαστικό πλύσιμο μετά; Ναι! Έγινε και αυτό! Δείτε το πως!

Γράφει: Matia Gr
Πινέλο όπως πρέπει

Πινέλο όπως πρέπει

Πινέλο όπως πρέπει

Είναι γνωστό ακόμη και στους ερασιτέχνες μπογιατζήδες πως το πινέλο πρέπει να το πλένεις αμέσως πριν το αφήσεις έστω και για μισή ώρα. Αλλιώς θα ξεραθεί το χρώμα πάνω στο πινέλο σου και θα δυσκολευτείς πολύ να το καθαρίσεις. Επειδή όμως κάποιες φορές συμβαίνει κάτι βιαστικό ή βαριόμαστε λίγο, ή θέλουμε απλά να ξεκουραστούμε για λίγες ώρες… υπάρχει αυτή η λύση.

Βάζουμε το πινέλο μας μέσα σε μια πλαστική γερή σακούλα σούπερ μάρκετ και του βάζουμε και ένα λαστιχάκι στην περιοχή πριν αρχίσουν οι τρίχες του πινέλου μας. Έτσι κρατάμε το πινέλο μας υγρό και ασφαλές για να συνεχίσουμε το βάψιμο όταν επανέλθουμε. Προσοχή όμως! Κλείστε πολύ καλά το καπάκι του δοχείου που περιέχει τη μπογιά και… Μην το παρακάνετε! Για να μην ξεραθεί το χρώμα πάνω στο πινέλο σας, χρησιμοποιήστε το πριν να περάσει μιάμιση μέρα!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα