«Η ιστορία ενός έρωτα», Νικόλ Κράους .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

«Η ιστορία ενός έρωτα», Νικόλ Κράους

Ένα βιβλίο γεμάτο βάθος, ομορφιά και συγκίνηση.

Γράφει: Matia Gr
«Η ιστορία ενός έρωτα», Νικόλ Κράους

Τυχαίνει κάποιες φορές να πέσει στα χέρια μας ένα βιβλίο την ύπαρξη του οποίου αγνοούσαμε και που το ερωτευόμαστε από την πρώτη σελίδα. Αυτό ακριβώς μου συνέβη με την «Ιστορία ενός Έρωτα» της Νικόλ Κράους. Το άνοιξα από περιέργεια (ήταν δώρο), το έκλεισα επειδή… τέλειωσαν οι σελίδες.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα, αριστοτεχνικό οικοδόμημα όπου όλα τα πιόνια βρίσκουν τη θέση τους και συνθέτουν ένα συμφωνικό έργο.


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Η Alma Singer και ο Leo Gursky είναι δύο από τους πιο ζωντανούς χαρακτήρες που έχω συναντήσει στη σύγχρονη λογοτεχνία. Ρευστοί, απτοί, συγκινητικοί, σπαραχτικοί, αστείοι και, κυρίως, πραγματικοί. Το βιβλίο είναι γραμμένο από τρεις διαφορετικές οπτικές γωνίες, όλες τους φρέσκες και πρωτότυπες.

Ο Leo Gursky παρακολουθεί από μακριά την πορεία του μοναχογιού του που δεν ξέρει ότι είναι γιος του, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα η αλήθεια θα έρθει στο φως.

Η δεκαπεντάχρονη Alma προσπαθεί να βρει ένα σύντροφο για τη μητέρα της, αλλά στην πορεία θα καταφέρει να δώσει στο Leo Gursky το μοναδικό πράγμα που εκείνος επιθυμεί.

Κι ένα βιβλίο, The History of Love, θα επιστρέψει στο συγγραφέα του ύστερα από 40 χρόνια.

Η ιστορία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη με πολλές παρακάμψεις στην Πολωνία του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου.

Ένα βιβλίο γεμάτο βάθος, ομορφιά και συγκίνηση.

Λος Άντζελες
Στέλλα Σαμιώτου Φιτσάιμονς


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΠΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ

Το Λογοτεχνικό Μπιστρό της Στέλλας, είναι ένα Ηλεκτρονικό Λογοτεχνικό Περιοδικό που θα εκδίδει ένα καινούριο τεύχος κάθε δύο με τρεις μήνες, αλλά θα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με νέα, γκάλοπ, θέματα συζήτησης, διαγωνισμούς, συνταγές και πολλά, πολλά άλλα.

Ρίξτε του μια, ή καλλίτερα περισσότερες ματιές, κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.