Ράδιο Αρβύλα - Μένουμε Σπίτι .: Βίντεο .: Ματιά
 

Ράδιο Αρβύλα – Μένουμε Σπίτι

Το Ράδιο Αρβύλα προτείνει τρόπους για να περάσει ο χρόνος όσο #menoumespiti

Γράφει: Matia Gr
Ράδιο Αρβύλα – Μένουμε Σπίτι
Ράδιο Αρβύλα | Μένουμε Σπίτι | Top Επικαιρότητας (16/3/2020)Ράδιο Αρβύλα | Μένουμε Σπίτι | Top Επικαιρότητας (16/3/2020)

Κατέβασε όλα τα βιβλία από την βιβλιοθήκη και μετά αποσυναρμολόγησέ την! Ανακάτεψε τα κομμάτια και προσπάθησε να τα ξαναβάλεις στη σειρά και να την επανασυναρμολογήσεις. Ξαναβάλε τα βιβλία στην θέση τους αφού όμως πρώτα τα διαβάσεις ένα-ένα.

Μετά από κάθε βιβλίο που τελειώνεις μέτρα τους κάθετους αρμούς από τα πλακάκια του μπάνιου. Στη συνέχεια μέτρησε τους οριζόντιους. Αμέσως μετά μέτρησε τα σημεία που οι οριζόντιοι συναντούν τους κάθετους.

Μαγείρεψε ρύζι αλλά πριν το μαγειρέψεις μάντεψε πόσους κόκκους έχει το σακουλάκι. Βάλε στοίχημα με κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Αν είσαι μόνος βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου. Άνοιξε και το 2ο σακουλάκι και κάνε το ίδιο για να τσεκάρεις αν οι εταιρείες ρυζιού μας κοροϊδεύουν, βάζοντας λιγότερους κόκκους σε κάποια σακουλάκια.

Μαγείρεψε το σακουλάκι με τους περισσότερους κόκκους και τοποθέτησε τους υπόλοιπους στο δεύτερο σακουλάκι διαβάζοντας παράλληλα το τρίτο βιβλίο.

Στη συνέχεια καθαρίστε το σπίτι σας.

Καθάρισε τα πατώματα.

Καθάρισε τις ντουλάπες.

Καθάρισε τα έπιπλα.

Καθάρισε τους τοίχους.

Καθάρισε πατάτες.

Καθάρισε κρεμμύδια, φασολάκια, καθάρισε οτιδήποτε.

Καθάρισε τα καθαριστικά αφού πρώτα καθαρίσεις τα πανάκια με τα οποία θα καθαρίσεις τα καθαριστικά.

Και τώρα…

Ώρα για ξεκούραση και ψυχαγωγία.

Παρακολούθησε τα νύχια σου να μεγαλώνουν και η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο!

Κουρασμένος πήγαινε για ύπνο και αύριο ξεκινά στη ρουτίνα από την αρχή

Ακολούθησε τα παραπάνω για 14 μέρες με διαφορετική σειρά και όλα θα πάνε καλά!

Ράδιο Αρβύλα με ιδέες και υπομονή ο χρόνος γίνεται… μικρός.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα