Η Πριγκίπισσα των Εφτά θαλασσών .: Βιβλία .: Ματιά
 

Η Πριγκίπισσα των Εφτά θαλασσών

Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης Σειρά: Αταξίες στην τάξη Εικονογράφηση: Χρήστος Δήμος Εκδόσεις Κέδρος Για παιδιά από 9 ετών ISBN: 978-960-04-4203-8 Σελ. 96 Τιμή: 7€ Ιούνιος 2012 «Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή το σχολείο μας θα […]

Γράφει: Matia Gr
Η Πριγκίπισσα των Εφτά θαλασσών

Η Πριγκίπισσα των Εφτά θαλασσώνΓιώργος Κ. Παναγιωτάκης
Σειρά: Αταξίες στην τάξη
Εικονογράφηση: Χρήστος Δήμος
Εκδόσεις Κέδρος
Για παιδιά από 9 ετών
ISBN: 978-960-04-4203-8
Σελ. 96
Τιμή: 7€
Ιούνιος 2012

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Ακτή του Ανέμου. Οι μαθητές θα επισκεφθούν το αιολικό πάρκο και θα μελετήσουν το οικοσύστημα της περιοχής».
Όταν διαβάσαμε αυτό το σημείωμα, κάναμε σαν τρελοί από τη χαρά μας. Μετά ετοιμαστήκαμε για μια συνηθισμένη εκπαιδευτική εκδρομή. Δεν ξέραμε, βλέπετε, ότι εκεί, στην Ακτή του Ανέμου, θα ζούσαμε την πιο εξωφρενική, την πιο απίστευτη, την πιο συναρπαστική περιπέτεια της ζωής μας…

Αυτή τη φορά, ο Πάνος και οι συμμαθητές του δεν κάνουν ATAΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, αλλά στην εκδρομή! Θα βρεθούν μάλιστα μπροστά σε κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις: Θα συναντήσουν παράξενους ναυτικούς, θα κυνηγήσουν θαλάσσια τέρατα, θα λύσουν οικολογικά μυστήρια, και γενικά θα μας κάνουν να τρελαθούμε από την αγωνία – και τα γέλια.

Η σειρά ATAΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ έχει για ήρωες τους μαθητές και τις μαθήτριες ενός συνηθισμένου ελληνικού σχολείου. Οι αστείοι χαρακτήρες και οι κεφάτες περιπέτειές τους θα φέρουν στο μυαλό όλων μας γνώριμες καταστάσεις. Και το κυριότερο: Θα μας θυμίζουν ότι το καθημερινό ταξίδι της γνώσης μπορεί να γίνει πολύ, μα πολύ διασκεδαστικό! Στην ίδια σειρά ετοιμάζονται κι άλλα συναρπαστικά βιβλία!

Ο Γιώργος Κ. Παναγιωτάκης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Κείμενα και κινηματογραφικές κριτικές του δημοσιεύονται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Aπό τις εκδόσεις Κέδρος κυκλοφορούν τα μυθιστόρηματά του Το μυστικό της Άτυχης Πέστροφας ή Η Βίβλος της Αμφιβολίας, Η θαυμαστή περιπέτεια του Φραντζολάκη και Μικρόκοσμος και τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ: Η στοιχειωμένη αίθουσα και Να τοι οι πρωταθλητές.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.