Ματιά

«Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης», Πολυχρόνης Κουτσάκης

Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης. Είναι το πρώτο παιδικό-προεφηβικό βιβλίο του Πολυχρόνη Κουτσάκη, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με εικονογράφηση της Δέσποινας Γιαννακάκη.

Γράφει: Matia Gr
«Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης», Πολυχρόνης Κουτσάκης

Υπόθεση βιβλίου


Αγοράστε το «Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης», του Πολυχρόνη Κουτσάκη κάνοντας κλικ εδώ!


Κριτική και εντυπώσεις

Οπισθόφυλλο:

Ο Μπάμπης ζει σε μια φάρμα και θέλει μόνο ένα πράγμα, την ησυχία του. Η έκπληξή του είναι μεγάλη όταν η αγαπημένη του ξαδέρφη, που είναι γραμματέας του Αϊ Βασίλη, προσγειώνεται με το έλκηθρο και τους τάρανδους στην αυλή του. Η έκπληξή του είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν του ζητάει να πάρει τη θέση του Αϊ Βασίλη, που είναι άρρωστος. Ο Μπάμπης δεν θέλει να χάσει την ησυχία του. Οι τάρανδοι τον αντιπαθούν. Καμινάδες δεν ξέρει να ανεβοκατεβαίνει. Ούτε μπορεί να τα βάλει με τον μεγάλο εχθρό του Άγιου Βασίλη. Αλλά ακόμα κι αν ξεπερνούσε όλα αυτά εμπόδια, ποιος θα πίστευε τον Μπάμπη για Αϊ Βασίλη; Αφού ο Μπάμπης είναι…


Αγοράστε το «Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης», του Πολυχρόνη Κουτσάκη κάνοντας κλικ εδώ!


Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

Ο αναπληρωματικός Άγιος Βασίλης

Συγγραφέας

Πολυχρόνης Κουτσάκης

Εικονογράφος

Δέσποινα Γιαννακάκη

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Καστανιώτη

Ημερομηνία έκδοσης

8 Νοεμβρίου 2021

Αριθμός σελίδων

95

ISBN

978-960-03-6904-5

Συντάκτης άρθρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα