Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή

Οι Εκδόσεις Σαΐτα ξεκινούν το ταξίδι τους με το ψηφιακό βιβλίο (e-book) με τίτλο «Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή» του Ηρακλή Λαμπαδαρίου! Μια σύντομη περίληψη… Το βιβλίο αυτό περιέχει τεχνικές, ιδέες, σκέψεις και δραστηριότητες […]

Γράφει: Matia Gr
Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή

Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετήΟι Εκδόσεις Σαΐτα ξεκινούν το ταξίδι τους με το ψηφιακό βιβλίο (e-book) με τίτλο «Τάξη Δημιουργική με Φαντασία αρκετή» του Ηρακλή Λαμπαδαρίου!

Μια σύντομη περίληψη…

Το βιβλίο αυτό περιέχει τεχνικές, ιδέες, σκέψεις και δραστηριότητες οι οποίες δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αλλά είναι εύκολα και άμεσα υλοποιήσιμες στο πλαίσιο της σχολικής αίθουσας και του σπιτιού, της τάξης έξω από την τάξη.
Στόχος του συγγραφέα είναι να αποτελέσει όλο αυτό το υλικό το έναυσμα για τη συστηματική ενασχόληση εκπαιδευτικών και γονέων με τη βελτίωση των διδακτικών τους προσεγγίσεων και το σχεδιασμό δικών τους, πρωτότυπων δραστηριοτήτων με συνδυασμό των πολυμεσικών εφαρμογών, βασισμένων στις ιδιαιτερότητες των μαθητών τους, οι οποίες θα καλλιεργούν κυρίως τη δημιουργικότητά τους και το ενδιαφέρον τους για τη μάθηση και τη φιλαναγνωσία.

Γνωρίστε το συγγραφέα…

Ο Ηρακλής Λαμπαδαρίου γεννήθηκε στην Κατερίνη το 1988 και μεγάλωσε στην Καβάλα. Από τα 10 του χρόνια ασχολείται συστηματικά με τον εθελοντισμό, τόσο με τη διοργάνωση όσο και με τη συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις. Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή, απ’ όπου αποφοίτησε το 2009. Είναι λάτρης των γλωσσών (γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά ενώ έχει αρχίσει να μαθαίνει σλοβάκικα και κινέζικα) και έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, παίρνοντας μέρος σ’ έναν πλούσιο διαπολιτισμικό διάλογο που αναμφίβολα επηρέασε τον τρόπο σκέψης του. Γράφει παραμύθια για το παιδί που ο καθένας κρύβει μέσα του και αναζητά συνεχώς τρόπους για ένα Σχολείο που θα απελευθερώσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του μαθητή.

Ας συστηθούμε…

Η ιδέα για τις Εκδόσεις Σαΐτα Εκδόσεις Σαΐτα Εκδόσεις Σαΐτα ξεπήδησε τον Ιούλιο του 2012 με πρωταρχικό σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου όπου τα έργα νέων συγγραφέων, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θέτουν οι παραδοσιακοί Εκδοτικοί Οίκοι, θα συνομιλούν άμεσα, δωρεάν και ελεύθερα με το αναγνωστικό κοινό. Μακριά από το κέρδος, την εκμετάλλευση και την εμπορευματοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας, οι Εκδόσεις Σαΐτα επιδιώκουν να επαναπροσδιορίσουν τις σχέσεις Εκδότη-Συγγραφέα-Αναγνώστη, καλλιεργώντας τον πραγματικό διάλογο, την αλληλεπίδραση και την ουσιαστική επικοινωνία του έργου με τον αναγνώστη δίχως προϋποθέσεις και περιορισμούς.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΪΤΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 42, ΚΑΒΑΛΑ
Τ.: 2510 831856
Κ.: 6977 070729
[email protected]
http://www.saitapublications.gr

Το πρώτο μας βιβλίο καθώς και όλα τα βιβλία που πρόκειται να εκδοθούν από τις Εκδόσεις Σαΐτα, μπορείτε να το τηλεφορτώσετε δωρεάν από την εξής διεύθυνση:

http://www.saitapublications.gr/

Επίσης, μπορείτε να το διαβάσετε σε μορφή εικονικού βιβλίου, χωρίς να κατεβάσετε το αρχείο, μέσω της διεύθυνσης:

http://issuu.com/saita.publications/docs/taxi_dimiourgiki_me_fantasia_arketi

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.