Πασχαλινή κάρτα με κότα και κοτοπουλάκια .: Διάφορα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πασχαλινή κάρτα με κότα και κοτοπουλάκια

Στείλτε τις πασχαλινές ευχές σας με “ταχυδρόμους” μια κότα και τα κοτοπουλάκια της!

Γράφει: Matia Gr
Πασχαλινή κάρτα με κότα και κοτοπουλάκια

Πασχαλινή κάρτα με κότα και κοτοπουλάκια

Θα χρειαστούμε:
Χαρτόνι σκληρό χρωματιστό
Χαρτόνι κίτρινο
Χαρτόνι άσπρο
Διάφορα χαρτόνια χρωματιστά
Μαρκαδόροι (μαύρο, πορτοκαλί)
Μολύβι
Χάρακας
Ψαλίδι
Κόλλα

Κατασκευή:
Πρώτα ελέγχουμε το μέγεθος από τα πιατάκια, ποτήρια ή καπάκια που θα χρειαστούμε, να χωράνε όπως το φανταζόμαστε στην κάρτα μας.
Πάνω στο λευκό χαρτόνι ακουμπάμε ένα μικρό πιατάκι και κάνουμε με το μολύβι το περίγραμμά του. Κάνουμε το ίδιο στο κίτρινο χαρτόνι με μικρότερο πιατάκι ή καπάκι. Με τον χάρακα τραβάμε μια γραμμή (ακτίνα) την οποία και την κόβουμε. Στη συνέχεια την διπλώνουμε από την εξωτερική πλευρά του, να γίνει σαν φτερούγα. Επαναλαμβάνουμε στα κίτρινα χαρτόνια. Κολλάμε την κότα και τα κοτοπουλάκια πάνω στο χρωματιστό χαρτόνι της κάρτας μας. Με τον μαρκαδόρο ζωγραφίζουμε λαιμό στην κότα, λειριά, μάτια και μύτες στην κότα και τα κοτοπουλάκια. Κόβουμε οβάλ αυγά από τα διάφορα χρωματιστά χαρτόνια και τα κολλάμε κι αυτά στην κάρτα μας. Τώρα η πασχαλινή κάρτα με κότα, κοτόπουλα και αυγά είναι έτοιμη να την γεμίσουμε με τις ευχές μας!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.