Η πίκρα και το χαμόγελο .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Η πίκρα και το χαμόγελο

Ξέρω ότι έχεις δίκιο να πικραίνεσαι. Γέμισε ο κόσμος λαμόγια που ξεπουλάνε στον πάγκο τους το μέλλον σου…

Γράφει: Matia Gr
Η πίκρα και το χαμόγελο

Ξέρω ότι έχεις δίκιο να πικραίνεσαι. Γέμισε ο κόσμος λαμόγια που ξεπουλάνε στον πάγκο τους το μέλλον σου και τα όνειρά σου. Ξέρω ότι έχεις δίκιο να φοβάσαι. Γέμισε η ζωή σου πολυάριθμους σωσίες της αγάπης που μεταμφιεσμένοι σε εραστές ακολουθούν σαν τα σκυλιά τα βήματά σου. Ξέρω έχεις δίκιο να τρελαίνεσαι. Νοιώθεις να δραπετεύεις από τη ψυχή σου. Γίνεσαι φυγάς στη ζωή σου. Φρικάρεις. Όμως κρατήσου, μην αφεθείς. Όλα τα πράγματα που κρύβεις μέσα σου είναι ποτισμένα με τη ψυχή σου. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΤΑ. Κάτι θα γίνει. Δε μπορεί. Η Αγάπη δε περιφρόνησε ποτέ τους εραστές της. Μη κλάψεις ποτέ για κάτι που τελείωσε. Χαμογέλασε γιατί το έζησες. ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Ένα να θυμάσαι. Πάντα υπάρχει κάποιος που αξίζει να του χαρίσεις ένα κόκκινο τριαντάφυλλο…

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή κοινωνιολογίας και ψυχολογίας κ. Δεμιτσάνη, που μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το παραπάνω έργο του.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.