Αναίδεια χιλίων πιθήκων

Αναίδεια χιλίων πιθήκων

Αναίδεια χιλίων πιθήκων! Κάποιοι του Πασοκ, ξέρετε, αυτοί που φάγανε, ήπιανε και την Άρτα φοβερίσανε για δεκαετίες, αυτοί που τώρα απολαμβάνουν τα πλούτη που φυγαδέψανε, αντί να βρουν λαγούμι να κρυφτούν, φτιάξαν εδώ σελίδα. Την λένε Κίνηση 75 ΠΑΣΟΚ. Και την στέλνουν σε διάφορους “ευημερούντες” εξ αιτίας τους πολίτες για να πατήσουμε Μου αρέσει. Βγήκαν οι πομπές στις στράτες και περιγελάνε τους διαβάτες.

Τους έγραψα έναν μικρό χαιρετισμό και τον διέγραψαν αμέσως. Τους έλεγα λοιπόν τα εξής: “Οι άνθρωποι του Πασόκ βγαίνουν ακόμα και μιλάνε; Δεν έδεσαν μια πέτρα στο λαιμό τους και να εξαφανιστούν να μην τους βλέπει άνθρωπος; Αυτό μου έλειπε να πατήσω και Μου αρέσει στη σελίδα τους. Σκατά στα μούτρα τους θα πατήσω. Και γιατί σβήνετε αμέσως ότι γράφει εδώ ο κάθε πολίτης. Να δουν όλοι την αγάπη με την οποία σας περιβάλει ο κόσμος…”

Αυτά.

Θα το ξανααναρτήσω, μέχρι να το ξανασβήσουν όλο και κάποιος από δαύτους παραπάνω θα το δει. Στείλτε τους και σεις τον χαιρετισμό σας, με ανοιχτή την παλάμη.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment