Καθρέφτης Κρεμάστρα Boo - black + blum .: Προϊόντα για το Σπίτι .: Ματιά
 

Καθρέφτης Κρεμάστρα Boo – black + blum

Ο καθρέφτης κρεμάστρα Boo είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ των black + blum με διπλή λειτουργία.

Γράφει: Matia Gr
Καθρέφτης Κρεμάστρα Boo – black + blum

Μια κρεμάστρα που είναι και καθρέφτης ή ένας καθρέφτης που είναι και κρεμάστρα. Γίνεται; Γίνεται!

Σας μιλάω για τον καθρέφτη και κρεμάστρα boo! Δύο σε ένα! Και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Πως κρεμάς το μπουφάν και την τσάντα σου στους δύο γάντζους της και παίρνοντάς τα για να βγεις έξω, ρίχνεις και μια τελευταία ματιά στην εμφάνισή σου!

Καθρέφτης Κρεμάστρα Boo - black + blum

Να σας πω κι άλλα; Μπορείτε να κρεμάσετε το μπουφάν, την τσάντα, τα κλειδιά σας ΚΑΙ να ξαπλώσετε και το κινητό σας πάνω της. Θα τα κρατήσει μια χαρά! Το δοκίμασα! Όλα τα απαραίτητα σε ένα μέρος. Τα προτερήματα της κρεμάστρας – καθρέφτης boo δεν τελειώνουν!

Να σας πως μερικά ακόμη; Θα σας πω. Είναι καθρέφτης αλλά δεν είναι! Πως γίνεται αυτό; Η boo είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι που του έχει γίνει γυάλισμα μέχρι να γίνει καθρέφτης! Και τώρα θα σας πω -γιατί δεν κρατιέμαι- το απίστευτο κι όμως αληθινό προσόν αυτού του γεγονότος. Αντέχει στην υγρασία! Εκεί που οι συμβατικοί καθρέφτες δειλιάζουν, ο boo γυαλίζει περήφανος και κρατάει και τα πράγματά σας!

Έχει κι άλλα! Όπως ας πούμε πως μπορείς με την διπλής όψεως κολλητική ταινία που διαθέτει στην συσκευασία του να τον τοποθετήσεις γρήγορα κι απλά ή αν θέλεις να σηκώνει μεγαλύτερα βάρη μπορείς να τον στερεώσεις στον τοίχο με τις βίδες και τα ούπα που επίσης υπάρχουν στην πολύ προσεγμένη συσκευασία του, στην οποία περιλαμβάνονται και αναλυτικές οδηγίες! Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς, εκτός από περισσότερες από αυτές τις κρεμάστρες καθρέφτη!

Καθρέφτης Κρεμάστρα Boo - black + blum

Αυτόν τον καθρέφτη κρεμάστρα θα τον πρότεινα σε όλους! Με το καταπληκτικό ντιζάιν του και την λειτουργικότητά του ταιριάζει αλλά και είναι απαραίτητος σε κάθε σπίτι, ακόμη και στο παιδικό δωμάτιο μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς μάλιστα τον φόβο του να σπάσει!!!

Όσο για τις διαστάσεις του, αυτές είναι: ύψος 13 εκ., πλάτος 9 εκ. και βάθος 3 εκ.

Μην τον χάσετε!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Καθρέφτη Κρεμάστρα Boo – black + blum, μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Μην παραλείψετε να δείτε και άλλες όμορφες και λειτουργικές κρεμάστρες στο site του Designisthis!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.