Ματιά

Κρεμάστρα Potatoe – Domestic

H Potatoe είναι μια χαριτωμένη κρεμάστρα τοίχου από την γαλλική Domestic.

Γράφει: Matia Gr
Κρεμάστρα Potatoe – Domestic

Είχατε φανταστεί ποτέ πως μια πατάτα μπορεί να είναι πρακτική και απίστευτα χαριτωμένη; Πως θα μπορούσε να διακοσμήσει τον χώρο σας, να μην πιάνει τόπο αλλά να προσφέρει έργο; Λοιπόν υπάρχει.

Να σας παρουσιάσω την κρεμάστρα potatoe. Το σχήμα της θα σας ξετρελάνει, το design της θα σας εντυπωσιάσει και πάνω απ’ όλα θα δώσει μια χαρούμενη νότα στο δωμάτιο που θα την τοποθετήσετε.

Σε ποιο δωμάτιο ταιριάζει περισσότερο; Αυτό είναι θέμα δικής σας επιλογής! Μπορώ να σας βοηθήσω λέγοντάς σας ότι ίσως δεν ταιριάζει σε κάποιο κλασικό σαλόνι, καθώς επίσης πως θα ήταν κρίμα κάτι τόσο αρτιστίκ να κρύβεται σε κάποια σκοτεινή γωνιά ή ακόμη χειρότερα σε μια αποθήκη. Σε όλα τα άλλα δωμάτια, να χρησιμοποιηθεί πολύ ευχαρίστως!

Θα την τοποθετούσα στο χωλ για να μου φτιάχνει την διάθεση μπαίνοντας ή βγαίνοντας από το σπίτι, καθώς επίσης θα κρατούσε το μπουφάν, το backpack ή την τσάντα μου, ή ακόμη και τα headphones μου. Στο μπάνιο όλο και κάποια πετσέτα θα περνούσα πίσω της να κρατά -έτσι ώστε να βλέπω πάντα το σουλούπι της-, σφουγγάρια ή θα κρεμούσα από αυτήν τις πετσέτες με άγκιστρα. Στην κρεβατοκάμαρα σίγουρα για προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματα, στο καθιστικό, σε εφηβικό δωμάτιο θα έκανε χαμό και σε φοιτητικό σπίτι θα βασίλευε!

Κρεμάστρα Potatoe - Domestic

Φτιαγμένη από επιχρωματισμένο αλουμίνιο, έχει ύψος 8 εκατοστά και πλάτος 6. Αφού βιδωθεί στον τοίχο σας θα απέχει από αυτόν περίπου 3 πόντους. Ξέρετε πόσες κρεμάστρες χωρούν; Εγώ που την δοκίμασα θα σας πω πως άνετα κρέμασα 3 ξύλινες κρεμάστρες ή 4 μεταλλικές. Μην την φοβάστε, αντέχει! Βιδώνει εύκολα στον τοίχο αλλά και σε ξύλο.

Σχεδιάστηκε από την Γαλλίδα Geneviève Gauckler και θα έρθει περιποιημένη στο κουτάκι της, ώστε να μπορείτε να την κάνετε δώρο σε φίλο ή φίλη που αγαπάτεα πολύ!

Περισσότερες πληροφορίες για την κρεμάστρα Potatoe – Domestic, μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Μην παραλείψετε να δείτε και άλλες όμορφες και λειτουργικές κρεμάστρες στο site του Designisthis!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα

Θέματα