Κρεμάστρα Τοίχου One - Pulpo .: Προϊόντα για το Σπίτι .: Ματιά
 

Κρεμάστρα Τοίχου One – Pulpo

Η κρεμάστρα τοίχου One έχει σχεδιαστεί από τη Γερμανίδα Sibylle Pfeiffer για την εταιρία Pulpo και ανήκει στη συλλογή MOSAIC, η οποία διαθέτει λειτουργικά και εύκολα στη χρήση προϊόντα!

Γράφει: Matia Gr
Κρεμάστρα Τοίχου One – Pulpo

Μια τετράγωνη και στιβαρή ύπαρξη ήρθε να δηλώσει την παρουσία της με την λιτή και λειτουργική της υπόσταση. Η εταιρεία παραγωγής της διακριτικά δηλώνεται πάνω της με κομψή λεπτομέρεια και είναι η Pulpo, ενώ σχεδιάστριά της η Γερμανίδα Sybille Pfeiffer.

Είναι μια κρεμάστρα που δεν περνά απαρατήρητη. Δεν είναι φτιαγμένη για διακριτικότητες ή για να περνά απαρατήρητη. Είναι αυτή που θα δώσει τον απαραίτητο τόνο στον χώρο σας. Που θα ξεχωρίσει αλλά θα κάνει και τη δουλίτσα της.

Βρίσκεται εκεί, σηκώνει τα βάρη που θα της εμπιστευθείτε και με το χρώμα της προσθέτει και μια πινελιά, έναν ιδιαίτερο τόνο στο δωμάτιο που θα την τοποθετήσετε. Στον χώρο υποδοχής για ρούχα ή τσάντες και σε οποιοδήποτε εφηβικό, νεανικό, φοιτητικό δωμάτιο. Απαραίτητη στον κάθε μίνιμαλ εργένη αλλά και για οικογένειες σε περισσότερα φυσικά τεμάχια.

Κρεμάστρα Τοίχου One - Pulpo

Το άνοιγμά της, στο μεγαλύτερο μέρος, φτάνει τα τρία σχεδόν εκατοστά πράγμα που σας επιτρέπει να “σφηνώσετε” μια πετσέτα μπάνιου ή να κρεμάσετε μπόλικες πετσέτες κουζίνας. Η κρεμάστρα τοίχου One – Pulpo τοποθετείται πανεύκολα σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια (καθρέφτες, τζάμια, πλακάκια, κτλ.) χάρη στις 4 ταινίες διπλής όψης που διαθέτει στο πίσω μέρος της. Όσο εύκολα τοποθετείται, τόσο εύκολα μπορούμε και να την αποσπάσουμε από εκεί για να συνεχίσει την καριέρα της σε άλλο σημείο του σπιτιού μας.

Κομψή, φωνακλάδικη ή ήπια, λευκή, κόκκινη ή μαύρη, σε όποιο χρώμα και αν την επιλέξετε, η One – Pulpo θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

Tips:

Θα πρότεινα δύο τεμάχια από τις κρεμάστρες One – Pulpo να αγοραστούν ή να δωριθούν σαν οπαδικό έμβλημα για οπαδούς του Ολυμπιακού, του Πάοκ, του Όφη, αλλά και κάθε άλλης ομάδας που το έμβλημά της έχει τα χρώματα στα οποία διατίθεται η One – Pulpo!

Κρεμάστρα Τοίχου One - Pulpo

Προτείνω επίσης να κολλήσετε πίσω της ταινία μεγαλύτερης αντοχής σε βάρος (π.χ. αφρώδη ταινία διπλής όψης ή ταινία διπλής όψεως για τοίχους) για να αυξήσετε τις δυνατότητές της αλλά και τα σημεία εφαρμογής της!

Τέλος, να αναφέρουμε πως οδηγίες θα βρείτε μέσα στην προσεγμένη συσκευασία της, ενώ το υλικό κατασκευής της είναι ατσάλι και που έχει βαφτεί με ηλεκτροστατική βαφή, κάτι που σημαίνει πολλά τόσο για την αντοχή της όσο και για το φινίρισμά της. Το μέγεθός της είναι 15 επί 15 εκατοστά.

Κρεμάστρα Τοίχου One - Pulpo

Περισσότερες πληροφορίες για την One – Pulpo, μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ!

Μην παραλείψετε να δείτε και άλλες όμορφες και λειτουργικές κρεμάστρες στο site του Designisthis!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.