Μολύβια ΙΚΕΑ .: Διάφορα για το σπίτι .: Ματιά
 

Μολύβια ΙΚΕΑ

Μολυβάκι από την ΙΚΕΑ… μην το πετάξετε!

Γράφει: Matia Gr
Μολύβια ΙΚΕΑ

Ξέρετε, αυτά που βρίσκετε σε κάθε σημείο του καταστήματος και είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα για να σημειώνεις διαστάσεις, λεπτομέρειες, ή από ποιο διάδρομο θα πάρεις τα έπιπλα που θέλεις.

Μολύβια ΙΚΕΑ

Το σύνηθες είναι να μπαίνουμε στην Ικεα, να παίρνουμε ένα μολυβάκι, ένα μέτρο και ένα χαρτί που θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε σωστά σημειώσεις για το εμπόρευμα. Όταν πάλι φεύγουμε, συνήθως το μολυβάκι το αφήνουμε στην κίτρινη σακούλα ή το ξεχνάμε στην τσέπη μας. Αν έχουμε μαζέψει το μολυβάκι (έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω πως χρησιμοποιούνται ξανά από το κατάστημα) μπορούμε να ομορφύνουμε κι άλλο το παιδικό δωμάτιο! Το μέγεθος είναι ιδανικό ακόμη κι αν χρειαστεί να το ξύσουμε.
Τι θα χρειαστούμε; Χρωματιστό σελοτέιπ ή αυτοκόλλητο που συνήθως χρησιμοποιείται για το “ντύσιμο” συρταριών. Κόβουμε προσεκτικά με κοπίδι και το τυλίγουμε προσεκτικά γύρω από το μολυβάκι! Για δείτε, δεν είναι καταπληκτικά;

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα