«Σε ξένο χρόνο», Γκάμπαλντον Ντιάνα - «Outlander», Gabaldon Diana .: Βιβλία .: Ματιά
 

«Σε ξένο χρόνο», Γκάμπαλντον Ντιάνα – «Outlander», Gabaldon Diana

Μια εξαιρετική ιστορία δράσης, γεμάτη ίντριγκες και έρωτα.

Γράφει: Matia Gr
«Σε ξένο χρόνο», Γκάμπαλντον Ντιάνα – «Outlander», Gabaldon Diana

Σε ξένο χρόνο

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς «Outlander», της Ντιάνα Γκάμπαλντον, κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016 και φέρει τον τίτλο «Σε ξένο χρόνο».

Υπόθεση βιβλίου

Η Κλαιρ και ο Τζέιμι είναι πλέον παντρεμένοι. Παρόλο που ο γάμος τους ήταν μια συμφωνία συμφερόντων οι δύο νεόνυμφοι είναι όντως ερωτευμένοι μεταξύ τους. Προσπαθούν δε να ζήσουν ένα «μήνα του μέλιτος» όσο και όπως μπορούν, κάτω από σαφώς αντίξοες συνθήκες.

Η επιστροφή τους στην έδρα των Μακένζι θα έπρεπε κανονικά να συνοδεύεται από ένα αίσθημα ασφάλειας και ηρεμίας. Αντίθετα -και όχι αδίκως- και οι δύο είναι εν εγρηγόρσει!

Δεν περνούν πολλές μέρες και τα προαισθήματά τους θα βγουν αληθινά. Η Κλαιρ θα συρθεί στο δικαστήριο ως μάγισσα (!!!) και ο Τζέιμι θα βρεθεί κάτω από τα χέρια και τις ορέξεις του διαβολικού Ράνταλ! Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν αυτά τα νέα δυσθεώρητα εμπόδια; Και οι δύο βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από τον θάνατο!


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Κριτική και εντυπώσεις

Η συνέχεια του μύθου που έπλασε η ταλαντούχα Αμερικανίδα Diana Gabaldon, είναι άκρως γοητευτική. Η δράση είναι πιο έντονη από εκείνη του πρώτου βιβλίου, ενώ η εξοικείωση του αναγνώστη με τα πρόσωπα και τα πράγματα βοηθά στο να βιώσει τις κορυφώσεις της ιστορίας πιο έντονα.

Οι εικόνες που ξεπηδούν από τις γραμμές του βιβλίου είναι -όπως και στο πρώτο- ολοζώντανες και μαγευτικές. Ο 18ος αιώνας ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου συνοδευμένος από μια εξαιρετική ιστορία δράσης, γεμάτη ίντριγκες και έρωτα.

Αν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει την ανάγνωση της σειράς «Outlander» θαρρώ ότι πρέπει να το πράξετε όσο πιο σύντομα μπορείτε. Θα λατρέψετε τον τόπο, τους ήρωες, τις περιπέτειές τους και κάθε τι που χωρά μέσα στις σελίδες ενός μυθιστορήματος! Σπεύσατε!

Οπισθόφυλλο:

Όλα ξεκίνησαν στα Χάιλαντς το 1945, όταν η Κλαιρ Ράνταλ πέρασε από έναν κύκλο μονόλιθων για να βρεθεί ως δια μαγείας στο 1743. Παγιδευμένη στη δίνη του αιματηρού πολέμου μεταξύ Άγγλων και Ιακωβιτών, η Κλαιρ θα αναζητήσει καταφύγιο στο κάστρο της φατρίας των Μακένζι και θα γνωρίσει τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζέιμι Φρέιζερ.
Όμως η ευτυχία δε διαρκεί για πάντα. Σύντομα η Κλαιρ θα γνωρίσει τη σκληρή όψη της μοίρας. Θα κατηγορηθεί ως μάγισσα και θα κινδυνεύσει να καεί στην πυρά, θα γνωρίσει τον πόνο και την προδοσία και θα ανακαλύψει ένοχα μυστικά, ικανά να οδηγήσουν ανθρώπους στο θάνατο. Ωστόσο εκείνη θα πρέπει να ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό και να παλέψει για να γιατρέψει την ψυχή του αγαπημένου της από τραύματα που φαίνεται ότι δε θα επουλωθούν ποτέ…


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

Σε ξένο χρόνο
Outlander

Τίτλος σειράς

Outlander – Βιβλίο 2ο

Συγγραφέας

Γκάμπαλντον Ντιάνα
Gabaldon Diana

Μετάφραση

Ειρήνη Παϊδούση

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Anubis

Ημερομηνία έκδοσης

15 Μαρτίου 2016

Αριθμός σελίδων

496

ISBN

978-960-497-873-1

Συντάκτης άρθρου

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.