Σπιτικές συνταγές για σκύλους .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σπιτικές συνταγές για σκύλους

Τίτλος: Σπιτικές συνταγές για σκύλους Συγγραφέας: Μαρία Στογιάννη Εκδόσεις: iWrite Publications Α’ Έκδοση   Απρίλιος 2012 ISBN: 978-960-496-101-6 Η Μαρία Στογιάννη (θετική εκπαιδεύτρια σκύλων) παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό βιβλίο «Σπιτικές συνταγές για σκύλους». Στις 56 […]

Γράφει: Matia Gr
Σπιτικές συνταγές για σκύλους

Σπιτικές συνταγές για σκύλουςΤίτλος: Σπιτικές συνταγές για σκύλους
Συγγραφέας: Μαρία Στογιάννη
Εκδόσεις: iWrite Publications
Α’ Έκδοση   Απρίλιος 2012
ISBN: 978-960-496-101-6

Η Μαρία Στογιάννη (θετική εκπαιδεύτρια σκύλων) παρουσιάζει το πρώτο ελληνικό βιβλίο «Σπιτικές συνταγές για σκύλους».
Στις 56 σελίδες του βιβλίου θα βρείτε εξαιρετικά οικονομικές, υγιεινές, εύκολες, γρήγορες, και φυσικά νόστιμες συνταγές, εγκεκριμένες από κτηνίατρο. Επίσης, αναφέρονται δοσολογίες για κουταβάκια και για σκυλιά σε εγκυμοσύνη.
Στο πρώτο κεφάλαιο θα βρείτε συμβουλές και συνταγές, στο δεύτερο, λιχουδιές και σνακ, στο τρίτο και τέταρτο κεφάλαιο αναφέρονται (και με φωτογραφίες), οι τροφές και τα φυτά που απαγορεύονται για τα σκυλιά.
Η Μαρία έγραψε αυτό το βιβλίο σε συνεργασία με τον κτηνίατρο Γιάννη Σταματίου, έχοντας σαν σκοπό να βοηθήσει τους κηδεμόνες σκύλων για τον υγιεινότερο, ασφαλέστερο και οικονομικότερο τρόπο διατροφής των αγαπημένων μας σκύλων.
Ένα μοναδικό, χρηστικό βιβλίο για όσους αγαπούν την μαγειρική και τους τετράποδους φίλους τους.
Ιδανικό και για δώρο σε ευαισθητοποιημένους ιδιοκτήτες που θέλουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του τι ταΐζουν τα σκυλάκια τους.
Μπορείτε να το παραγγείλετε από το http://www.4dogs.gr, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected].

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.