«Βράδυ στη γη», Βασίλης Κουτσιαρής .: Βιβλία .: Ματιά
 

«Βράδυ στη γη», Βασίλης Κουτσιαρής

Όλοι λίγο πολύ έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα για τον γελαστό παχουλό, κοκκινοντυμένο γέροντα που μοιράζει δώρα την Πρωτοχρονιά…

Γράφει: Ολυμπία Κατσένη
«Βράδυ στη γη», Βασίλης Κουτσιαρής

Όλοι λίγο πολύ έχουμε μια συγκεκριμένη εικόνα για τον γελαστό παχουλό, κοκκινοντυμένο γέροντα που μοιράζει δώρα την Πρωτοχρονιά, τον αγαπημένο των παιδιών -και όχι μόνο- Άι Βασίλη! Πως θα σας φαινόταν τώρα ένας λίιιιιιιιιγο διαφορετικός Άι Βασίλης;

Ένας Άι Βασίλης με ανθρώπινες συνήθειες, σκέψεις και… ελαττώματα που κρατάει όμως σταθερά το γνωστό δύσκολο καθήκον του, ξεκινώντας την παραμονή της πρωτοχρονιάς -όπως κάθε χρόνο- να μοιράσει παιχνίδια και δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου.

Οι περιπέτειες του ξεχωριστού αυτού Άι Βασίλη εξιστορούνται στο «Βράδυ στη γη» του Βασίλη Κουτσιαρή. Είναι ένα βιβλίο που θα κάνει τους μικρούς μας φίλους (αλλά και γιατί όχι και τους μεγάλους) να ξελιγωθούν στα γέλια.
Ζωντανό, παραστατικό, αστείο, πρωτότυπο, ζεστό, και με απίστευτο χιούμορ και εικονογράφηση θα μας κρατήσει ιδανική συντροφιά τις κρύες βραδιές του χειμώνα εν αναμονή των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, των αγαπημένων γιορτών μικρών και μεγάλων.

Το «Βράδυ στη γη» είναι ένα βιβλίο απόλαυση! Πάω στοίχημα πως όλα τα παιδάκια που θα το αποκτήσουν θα το λατρέψουν, θα το διαβάσουν πολλές πολλές φορές και θα τριγυρίζουν έχοντάς το μαζί τους τόσο για τις υπέροχες εικόνες του όσο και για το διασκεδαστικό περιεχόμενό του!

Συγχαρητήρια στον Βασίλη Κουτσιαρή για τη συγγραφή και στην Αιμιλία Κονταίου για την εικονογράφηση! Έκαναν μια υπέροχη δουλειά! Το δημιούργημά τους κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κόκκινη κλωστή δεμένη και απευθύνεται σε παιδιά από 2 εώς 102 ετών που όχι μόνο θα διασκεδάσουν με αυτό, αλλά και θα δουν την φαντασία τους να… δουλεύει υπερωρίες!

book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Ολυμπία Κατσένη

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα