Αφιερωμένο στους μαθητές μου της χρονιάς 2013-14 .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Αφιερωμένο στους μαθητές μου της χρονιάς 2013-14

Και ξαφνικά αρχίζει από μόνη της η ταινία. Θα ήθελα τόσο πολύ να ξαναθυμηθώ…

Γράφει: Matia Gr
Αφιερωμένο στους μαθητές μου της χρονιάς 2013-14

Και ξαφνικά αρχίζει από μόνη της η ταινία. Θα ήθελα τόσο πολύ να ξαναθυμηθώ. Ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχάσω. Τι να ξεχάσω όμως; Αυτή η γενιά πρέπει να μάθει να σκέφτεται και να κρίνει. Σαν τη δική μου γενιά, Δεν πρέπει να χαθεί η Άνοιξη που έρχεται, Πρέπει αυτή η γενιά να ξεπεράσει τη δική μου. Φυλάξτε παιδιά και περιφρουρήστε άγρυπνα Εσείς η νέα γενιά, την Άνοιξη που έρχεται από τη φθορά και τη καταστροφή της νύχτας του χειμώνα Αγγίξτε με τα δάχτυλά σας το γυμνό σώμα των ονείρων σας. Βρείτε και διαφυλάξτε τα μυστικά των ημερών και των νυχτών Αναμετρηθείτε με τα συναισθήματά σας. Τολμήστε να ρισκάρετε τη βεβαιότητα για την αβεβαιότητα να κυνηγήσετε ένα όνειρο έναν έρωτα. Γιατί τι έζησε κάποιος ο οποίος δε ταξίδεψε δε διάβασε δεν άκουσε μουσική δε βρήκε σαγήνη για τον εαυτό του.

Λοιπόν προχωρήστε μπροστά έχοντας τη δύναμη της φλόγας, τη λάμψη του ηλιόφωτος, την ορμή του νερού, την ήρεμη δύναμη της γης, και την Αγάπη που βρίσκεται παντού.

Ε.ΔΕΜΙΤΣΑΝΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013-14

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή κοινωνιολογίας και ψυχολογίας κ. Δεμιτσάνη, που μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το παραπάνω κείμενό του.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα