Ο τολμών στην επιλογή Καναπέ… χαίρεται!

Last modified date

Ο τολμών στην επιλογή Καναπέ… χαίρεται!

Ο τολμών στην επιλογή Καναπέ… χαίρεται!

Μη διστάζετε: βρείτε έναν καναπέ με χαρακτήρα! Οι τάσεις του χειμώνα 2012-2013 έχουν έντονα χρώματα με πολλές λεπτομέρειες και όμορφα μοτίβα στα υφάσματα που τραβούν την προσοχή. Τολμηρά και πολυποίκιλα μοτίβα είναι επίσης στο επίκεντρο. Είτε επιλέξετε ένα τολμηρό σχέδιο ή χρώμα, αφήστε τη μοναδική σας αισθητική να κάνει την τελική επιλογή.

Θάρρος και Χρώμα. Οι καναπέδες με ζωντανά χρώματα και επαναλαμβανόμενα μοτίβα στην ταπετσαρία τους επανέρχονται στο προσκήνιο μαζί με τα ουδέτερα χρώματα στους τοίχους. Καθώς στη μόδα είναι τα ζεστά λευκά ή τα γκρίζα χρώματα για τους τοίχους του σαλονιού, οι έντονες πινελιές στον καναπέ και τα υπόλοιπα έπιπλα είναι ασφαλής επιλογή. Αντιστρέφοντας όλα όσα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα, ο καναπές παύει να είναι ένας ουδέτερος καμβάς, ενώ τα διακοσμητικά μαξιλαράκια παίρνουν πλέον τα πιο ουδέτερα χρώματα.

Ο τολμών στην επιλογή Καναπέ... χαίρεται!

Καπιτονέ και Πάλι. Η πολυτέλεια στο σαλόνι έρχεται και πάλι δυναμικά. Οι καναπέδες με ταπετσαρία καπιτονέ, σε κάθε απόχρωση που μπορείτε να φανταστείτε, από λιτό λευκό σε ουδέτερο μπεζ, κι από το απλό μαύρο στο πολυτελές μωβ, μεταμορφώνουν το σαλόνι ριζικά και του δίνουν ένα πολυτελές στυλ συνδυάζοντάς το με μια αίσθηση άνεσης και ανάπαυσης.

Καμπύλες. Στα σαλόνια κάνουν την άφιξή τους οι καμπύλες, σε καναπέδες αλλά και πολυθρόνες, και μας θυμίζουν ότι το μίνιμαλ δεν είναι απαραίτητα το τετραγωνισμένο design. Βέβαια, οι καναπέδες στην μόδα, με τα έντονα χρώματα και τα μεγάλα μοτίβα τους μόνο, μίνιμαλ δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν! Και όταν συνδυάζονται οι καμπύλες με τα έντονα χρώματα, το αποτέλεσμα είναι κομμάτια με ένταση και προσωπικότητα, τα οποία όμως παραμένουν διαχρονικά και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε εποχή με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ο τολμών στην επιλογή Καναπέ... χαίρεται!

Βιομηχανικό Στυλ. Στον αντίποδα των ζωντανών χρωμάτων και των έντονων καμπυλωτών σχεδίων στους καναπέδες, βρίσκεται μια άλλη σύγχρονη τάση. Οι καναπέδες με βιομηχανικό design, δηλαδή με απλές γραμμές, με τα πόδια να φαίνονται έντονα και αρκετά πιο ψηλά από τα συνηθισμένα, και με ουδέτερα κατ’ εξοχήν χρώματα, βρίσκονται και αυτοί στη φετινή λίστα των τάσεων. Τα ουδέτερα χρώματα αυτών των καναπέδων τους κάνουν ιδανικούς για παιχνίδι με αξεσουάρ. Και επειδή η φετινή τάση προστάζει τόλμη, τα αξεσουάρ προτείνεται να είναι σε έντονα, δυνατά χρώματα, και να κλέβουν την παράσταση!

Ευχαριστούμε πολύ το κατάστημα επίπλων Κοσμείν για το παραπάνω κείμενο.
ΚΟΣΜΕΙΝ
Ιερά οδός 313
Αιγάλεω
12244, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210-5316703
Web: http://www.kosmin.gr/