Κορμί .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κορμί

Κορμί θυμήσου, αναπόλεσε, ονειρέψου μέσα στη ρέμβη της νύχτας…

Γράφει: Matia Gr
Κορμί

Κορμί θυμήσου, αναπόλεσε, ονειρέψου μέσα στη ρέμβη της νύχτας. Πόσο αγάπησες, αλλά και πόσο αγαπήθηκες. Θυμήσου κορμί όλες τις επιθυμίες που εκπλήρωσες αλλά και αυτές που έμειναν να λάμπουν μέσα στα μάτια σου στην ηδονή μιας νύχτας. Θυμήσου κορμί, μέσα στις νύχτες της νιότης σου, κρυφές, ηδονικές, φανταστικές, έρωτες γεμάτους αγάπη. Κορμί θυμήσου την ομορφιά της νύχτας, το άρωμα του υακίνθου που σ’ έλουζε όταν παραδινόσουν στην αγκαλιά της αγάπης. Θυμήσου κορμί τις σκιές της αγάπης που σε άγγιζαν κάτω από το φως της σελήνης και των άστρων. Θυμήσου κορμί. Όνειρα που μας ταξιδεύουν με τη νύχτα όταν τα χείλη και το δέρμα θυμούνται. Θυμήσου. Όταν θα φύγεις για πάντα μόνο χωρίς ΑΓΑΠΗ.

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή κοινωνιολογίας και ψυχολογίας κ. Δεμιτσάνη, που μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το παραπάνω έργο του.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.