Περιμένοντας την Αγάπη .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Περιμένοντας την Αγάπη

Αγάπη πόσο δρόμος για να φτάσω στο φιλί. Αγάπη πόσο δρόμος για να σ’ αγγίξω…

Γράφει: Matia Gr
Περιμένοντας την Αγάπη

Αγάπη πόσο δρόμος για να φτάσω στο φιλί. Αγάπη πόσο δρόμος για να σ’ αγγίξω. Ταξίδευα μέσα στη μοναξιά μέχρι να βρω τη συντροφιά σου. Άσε με στο όνομά σου μέσα να πλέω, να κοιμάμαι και να ονειρεύομαι. Να μη μ’ αγγίζει η νύχτα, ούτε η αυγή, ούτε τ’ αγέρι. Μόνο η γη και το φεγγάρι. Ίσως δεν είχες νοιώσει πως πριν σ’ ερωτευτώ ξέχασα το φιλί σου. Όμως η καρδιά μου μέρα νύχτα θυμόταν. Κι αυτή τη φορά ήταν σαν ποτέ και πάντα. Πάμε εκεί που δεν περιμένει τίποτα και θα βρούμε όλα αυτά που περιμένουν. Χωρίς να πάω μακριά βλέπω τα πάντα. Όλα όσα ζω και αισθάνομαι τα βλέπω στα μάτια σου.

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ……

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή κοινωνιολογίας και ψυχολογίας κ. Δεμιτσάνη, που μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το παραπάνω έργο του.

  Θα γυρίσω ξανά
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.