Συνταγή για πετυχημένο γάμο! .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Συνταγή για πετυχημένο γάμο!

Υπάρχουν μαγικά μυστικά που εξασφαλίζουν ένα πετυχημένο γάμο; Ο συγγραφέας Λευτέρης Σακκάς, σε αυτό το χιουμοριστικό κείμενο του, μας αποκαλύπτει την τέλεια συνταγή για ένα απόλυτα πετυχημένο γάμο. Απολαύστε την…

Γράφει: Matia Gr
Συνταγή για πετυχημένο γάμο!

Υλικά:
1 γυναίκα ηλικίας 28-32 που να ξέρει τι θέλει αλλά να μην ξέρει πως να το έχει
1 πεθερό με γνώσεις τάβλι και πόκας
1 πεθερά πάνω από 65 ετών που να μένει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον χώρο που θα μαγειρέψετε
1 ματσάκι μητέρα
1 ματσάκι πατέρα
2 – 3 λογαριασμούς τράπεζας μέτρια χρεωμένους, κατά προτίμηση ο ένας να είναι μισθοδοσίας
1 μετρίου κυβισμού αυτοκίνητο, προαιρετικά ένα μεγάλου κυβισμού αλλά θα επηρεαστούν οι λογαριασμοί με αυτό…
2 παιδάκια
4 – 5 κύβους φίλων με διάφορες γεύσεις
1/2 κιλό στέκια για ξεκούραση
Προαιρετικά: 1 – 2 άλλες γυναίκες για το γαρνίρισμα

Χρόνος:
7 χρόνια

Μερίδες:
2 – 4

Ετοιμασία:
Σωτάρουμε τη γυναίκα ελαφρά για να μην κάψει, προσέχουμε να κρατήσει τα ζουμιά της και να είναι τραγανή. Μερικές δόσεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι απαραίτητες, ΟΧΙ όμως στην αρχή του σωταρίσματος, αλλά προς το τέλος. Ραντίζουμε με υποσχέσεις για παιδάκια και αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Κάνουμε το γάμο σε άνετη κατσαρόλα και ανακατεύουμε συνεχώς γιατί αλλιώς θα κολλήσει και θα μας βγει καζάν ντιμπί. Για να ξεκολλάει χρησιμοποιούμε τον πεθερό και αν δυσκολευόμαστε και με τούτον βάζουμε λίγο πατέρα και μητέρα. ΛΙΓΟ, προσοχή, αλλιώς θα έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ετοιμάζουμε τα παιδάκια. Αν θέλουμε ταυτόχρονα δύο θα χρειαστεί να ανακατεύουμε πιο γρήγορα μετά και να ραντίζουμε με στέκια και κύβους φίλων.

Παίρνουμε τηλέφωνο την πεθερά στον τόπο κατοικίας της. Αν δεν το σηκώσει, παίρνουμε την κατσαρόλα και πάμε να μαγειρέψουμε αλλού!

Αφού περάσουν τα 7 χρόνια σερβίρουμε το φαγητό ζεστό. Αν η γεύση του είναι γλυκόξινη, τότε μπορούμε να σερβίρουμε με συνοδεία των δύο έξτρα γυναικών. Αν και τότε δεν μας ικανοποιεί, τότε πετάμε την κατσαρόλα, περιμένουμε την πεθερά για την χαριστική βολή και με αυτά που έχουν απομείνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς κοιτάμε για μια συνταγή πιο ικανοποιητική…

Γάμος! Δύσκολο φαγητό, αλλά άμα το πετύχεις…

Σακκάς Λευτέρης

Το κείμενο αυτό είναι του συγγραφέα Λευτέρη Σακκά. Δημοσιεύεται στη ματιά με την άδειά του, για την οποία και τον ευχαριστούμε πολύ! Δείτε τα βιβλία του κ. Σακκά κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.