Θα γυρίσω ξανά .: Έγραψαν .: Ματιά
 

Θα γυρίσω ξανά

Γράφει: Matia Gr
Θα γυρίσω ξανά

Θα γυρίσω ξανά στον κόσμο που τα όνειρα θα είναι πραγματικότητα, όταν θα είμαι πια ώριμος και έτοιμος. Θα γυρίσω ξανά όταν θα μπορώ ξυπόλυτος να βαδίζω πάνω στον καυτό δρόμο χωρίς να φοβάμαι την τρέλλα και την μοναξιά. Θα γυρίσω ξανά όταν θα μπορώ να δίνω στους άλλους χωρίς να απαιτώ να πάρω από αυτούς. Θα γυρίσω ξανά όταν θα μπορώ να παίρνω από τους άλλους χωρίς να μου ζητούν να δώσω Θα γυρίσω ξανά όταν θα ξυπνάω το άλλο πρωί και θα μπορώ να λέω καλήμερα στη λύπη και στη χαρά με την ίδια ΑΓΑΠΗ. Θα γυρίσω ξανά όταν θα σε κοιτάω στα μάτια και θα σου λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Θα γυρίσουμε ξανά εγώ και εσύ όταν θα έχουμε μάθει πως η ζωή που ζήσαμε μας χαρίστηκε χωρίς αντάλλαγμα.

Ευχαριστούμε πολύ τον καθηγητή κοινωνιολογίας και ψυχολογίας κ. Δεμιτσάνη, που μας έδωσε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το παραπάνω έργο του.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα