Ματιά

BatGirl του Joss Whedon

Ο Joss Whedon, έγινε γνωστός με τις τηλεοπτικές σειρές “Buffy the Vampire Slayer”, “Angel”, “Firefly” και “Dollhouse”, αλλά και τις ταινίες που έσπασαν τα ταμεία “The Avengers” και “Avengers: Age of Ultron” για την […]

BatGirl του Joss Whedon

Ο Joss Whedon, έγινε γνωστός με τις τηλεοπτικές σειρές “Buffy the Vampire Slayer”, “Angel”, “Firefly” και “Dollhouse”, αλλά και τις ταινίες που έσπασαν τα ταμεία “The Avengers” και “Avengers: Age of Ultron” για την Marvel (Disney). Τώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, έχει βάλει στα σκαριά την κινηματογραφική μεταφορά της BatGirl των DC Comics για την Warner!

Στα κόμικς η BatGirl ήταν κόρη του Επιθεωρητή Gordon και αντιμετώπιζε τους κακούς δίπλα στον BatMan και τον Robin. Το ρόλο της BatGirl ανέλαβαν κατά καιρούς και άλλες κοπέλες. Στους New 52, την επανεκκίνηση όλων των χαρακτήρων της DC Comics, η Barbara Gordon έγινε ξανά η BatGirl. Ρόλο που κράτησε και στο επόμενη επανεκκίνηση, το DC Rebirth. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε ποια ηθοποιός θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ελπίζουμε να είναι μια φοβερή ταινία!

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

TV Shows

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;