Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης .: Πίστη .: Ματιά
 

Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης

Γράφει: Matia Gr
Χαιρετισμοί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μενεμένης

Ο ιερέας τέλεσε, σε άδεια εκκλησία, τους Χαιρετισμούς στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης. Κατόπιν, βγήκε στο προαύλιο, κι έψαλε τη Υπερμάχω Στρατηγώ, μαζί με τους πιστούς που βρίσκονταν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

Η Παναγιά να μας σκεπάζει. Τώρα που δοκιμάζονται όλα, η πίστη μας, η ελευθερία μας, να καθίσουμε ενωμένοι μέσα στην ενότητα της πίστης, της υπομονής, της υπακοής, μέσα στο σπίτι μας μας και το σπίτι μας να το κάνουμε εκκλησία, Ναό του Θεού προσευχόμενοι για τον εαυτό μας, για τους συνανθρώπους μας για τους γιατρούς καις τους νοσηλευτές μας, για τους στρατιώτες και τους αστυνομικούς μας που δίνουν και αυτοί την δική τους μάχη. Ο Θεός να μας ευλογεί. Μην φοβάστε αδελφοί μου, όλα θα περάσουν.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα