«Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου», Χαρίτων Γιωτάκης .: Βιβλία .: Ματιά
 

«Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου», Χαρίτων Γιωτάκης

Το νέο βιβλίο του Χαρίτωνα Γιωτάκη βρίσκεται από το Μάρτιο του 2020 στα βιβλιοπωλεία. Θα το ξεχωρίσετε εύκολα από το ξεχωριστό εξώφυλλό του και από τον -με κόκκινα γράμματα γραμμένο- τίτλο του «Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου»!

Γράφει: Matia Gr
«Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου», Χαρίτων Γιωτάκης

Υπόθεση βιβλίου

Ο Άγγελος, στα σαρανταπέντε του χρόνια, είναι ένας υγιής καλογυμνασμένος άντρας, με μια άψογη εξωτερική εμφάνιση που του αφαιρεί χρόνια και του προσθέτει ακαταμάχητη γοητεία.

Έχοντας μια ιδιαιτέρως καλά αμειβόμενη θέση σε μια μεγάλη εταιρεία και όντας παντρεμένος με δύο παιδιά, θα έλεγε κανείς πως έχει φτάσει πολύ κοντά σε αυτό που ονομάζουμε “πετυχημένη και ευτυχισμένη ζωή”.

Το ίδιο πιστεύει και εκείνος για τον εαυτό του, για διαφορετικούς όμως λόγους από τους προφανείς. Βλέπετε, ο ήρωάς μας, έχει ένα συγκεκριμένο πάθος… τις γυναίκες! Τις γυναίκες που πολιορκεί με περισσή μαεστρία και ρίχνει στο κρεββάτι, αναλαμβάνοντας στο ερωτικό τερέν τον ρόλο του απόλυτου κυρίαρχου… του Αφέντη!

Οι επιδόσεις του σε αυτόν τον τομέα είναι ένας από τους δύο λόγους που ο Άγγελος θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο. Ο δεύτερος λόγος είναι τα αποτελέσματα που σημειώνει σε ένα άλλο, τελείως διαφορετικό στίβο… αυτό των Μυστικών Υπηρεσιών και των επικίνδυνων αποστολών εντός και εκτός συνόρων!

Εμείς θα τον γνωρίσουμε κατά την διάρκεια ενός “αγώνα” στο πρώτο είδος “γηπέδου” και θα τον αποχαιρετήσουμε μετά το πέρας ενός άλλου “αγώνα” που εντάσσεται στην δεύτερη “αθλητική” του δραστηριότητα. Όσο για το τι θα συμβεί από το πρώτο στο δεύτερο… επί των σελίδων του βιβλίου!

Κριτική και εντυπώσεις

Ο ταλαντούχος συγγραφέας έρχεται με το νέο του μυθιστόρημα να μας εκπλήξει ευχάριστα. Το χαρακτηριστικό στοιχείο των έργων του, η δράση, έχει και σε αυτό το βιβλίο την πρωτοκαθεδρία, αλλά με μια ειδοποιό διαφορά από τα προηγούμενα. Η δράση στο «Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου» μοιράζεται σε δύο “σκηνικά”.

Το πρώτο -και αναμενόμενο- είναι ο χώρος των μυστικών επιχειρήσεων από ολιγομελή στρατιωτικά εκπαιδευμένες ομάδες. Άντρες και γυναίκες που θυμίζουν τον Rambo των εφηβικών μου χρόνων, δρουν εντός και εκτός συνόρων κρύβοντας από πίσω τους τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια “συμφέροντα”.

Το δεύτερο σκηνικό -εδώ ήταν η μεγάλη έκπληξη- είναι ο ερωτικός χώρος του BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism – “Δεσμά & Πειθαρχία” (B/D), “Κυριαρχία & Υποταγή” (D/S), “Σαδισμός & Μαζοχισμός” (S/M)).

Ο κεντρικός ήρωας του μυθιστορήματος -ο Άγγελος- είναι ένας Κυρίαρχος στο σεξουαλικό παιχνίδι με επιδόσεις που θα ζήλευαν πολλοί που μοιράζονται με αυτόν τα ίδια “γούστα”. Δεν είναι όμως ο μόνος, μιας και αρκετοί από τους ήρωες του βιβλίου έχουν είτε τον ίδιο είτε άλλους “ρόλους” σε αυτού του είδους την ικανοποίηση.

Γεγονός πάντως είναι -ανεξάρτητα εάν σας αρέσουν ή όχι τέτοιες ιστορίες- ότι ο Χαρίτωνας Γιωτάκης αποδεικνύεται κλάσεις ανώτερος μάστορας από την Ε.Λ. Τζέιμς με τις Αποχρώσεις του Γκρι της, γράφοντας ένα μυθιστόρημα που έχει να πει και πράγματα πέρα από το BDSM Sex και που θα απολαύσουν οι ενήλικες αναγνώστες του καθόλη την διάρκεια της ανάγνωσης των 613 σελίδων του.

Αγοράστε το και διαβάστε το! Δεν θα σας απογοητεύσει!

Οπισθόφυλλο:

Ο Αγαθάγγελος Πέτροβας είναι ένας άνθρωπος με έντονα πάθη. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανδρών, οι οποίοι λατρεύουν το γυναικείο κορμί και αρνούνται να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς τη θηλυκή παρουσία. Παντρεμένος και σχετικώς ευκατάστατος, όταν δεν απασχολείται με την εργασία του, επιδίδεται με πάθος στο κυνήγι γυναικών. Αμέτρητες οι θηλυκές υπάρξεις που υπέκυψαν στις ψεύτικες υποσχέσεις του, όπως αμέτρητες και εκείνες που τον απέρριψαν. Το ασταμάτητο κυνήγι του έρωτα κάποια στιγμή ρίχνει στα δίχτυα του ακόμη μια παντρεμένη, όμως μοναδικής ιδιοσυγκρασίας γυναίκα, την Ελπίδα. Η φλογερή ένωσή τους θα τους οδηγήσει να βιώσουν μια απίστευτη ερωτική περιπέτεια, ανάγοντας τη σεξουαλική πράξη σε έναν μαγικό πόλεμο εξουσίας και υποταγής, στον οποίο όλα επιτρέπονται.
Ο Αγαθάγγελος όμως, δεν είναι ένας συνηθισμένος άνδρας. Ο κίνδυνος αποτελεί για εκείνον την πεμπτουσία της ζωής. Η πραγματική του ταυτότητα, καλά κρυμμένη, τον οδηγεί να ζει στην κόψη του ξυραφιού βιώνοντας την κορύφωση της απόλαυσης του κινδύνου. Η σύζυγος του Αγαθάγγελου αξιολογώντας για χρόνια τη συμπεριφορά του, αρχίζει να τον υποψιάζεται. Η Ελπίδα με την έμπειρη ματιά της θεωρεί ότι η ζωή του εραστή της είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που ο ίδιος της παρουσιάζει. Όμως και οι δύο αυτές γυναίκες έχουν έναν τρομακτικό λόγο ο οποίος τις ωθεί να εξετάσουν εσπευσμένα την ταυτότητα του Αγαθάγγελου. Έξαφνα, τα πρόσωπα της κρυφής ζωής του θα εμπλακούν δημιουργώντας δυσάρεστες ανατροπές, και οι αποκαλύψεις τις οποίες θα βιώσουν όλα τα μέλη αυτού του ετερόκλητου συνόλου, θα είναι πιο φρικαλέες απ’ όσο μπορούσαν να υποθέσουν…

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

Το σκληρό άγγιγμα του φιλιού σου

Συγγραφέας

Χαρίτων Γιωτάκης

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Εκών

Ημερομηνία έκδοσης

Μάρτιος 2020

Αριθμός σελίδων

613

ISBN

978-618-82350-2-1

Συντάκτης άρθρου

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.