Πιάτα μιας χρήσης αλλά νοικοκυρεμένα! .: Διάφορα .: Ματιά
 

Πιάτα μιας χρήσης αλλά νοικοκυρεμένα!

Το πιάτο μιας χρήσης μπορεί να έχει και στυλ

Γράφει: Matia Gr
Πιάτα μιας χρήσης αλλά νοικοκυρεμένα!

Πιάτα μιας χρήσης αλλά νοικοκυρεμένα!

Πολλές φορές τυχαίνει να θέλουμε να προσφέρουμε ένα πιάτο με κουλουράκια π.χ. ή μελομακάρονα και να μην θέλουμε να βάλουμε τον άλλο στον κόπο ή την υποχρέωση να μας γυρίσει πίσω το πιάτο μας, και μάλιστα κατά το συνήθειο γεμάτο. Ιδού λοιπόν η λύση. Πιάτα μιας χρήσης αλλά προσεγμένα και περιποιημένα!

Θα χρειαστούμε:
Πιάτα χάρτινα ή πλαστικά
Κορδέλα
Περφορατέρ (διακορευτή) ή εργαλείο που ανοίγει τρύπες στις ζώνες

Κατασκευή
Ανοίγουμε τρύπες σε τακτά-ίσα διαστήματα γύρω γύρω στο πιάτο μας και από εκεί περνάμε την κορδέλα μας προσεκτικά να μην στρίψει σαν να ήταν κορδόνι. Δένουμε σε φιόγκο την κορδέλα μας, γεμίζουμε το πιάτο μας και το προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη!

Ειδικά στις μέρες μας, αν θέλουμε να κάνουμε μια ευγενική χειρονομία σε κάποιους -που υποψιαζόμαστε ή είμαστε σίγουροι ότι τα φέρνουν δύσκολα βόλτα- από τον περίγυρο μας, μπορούμε να προσφέρουμε λίγα γλυκά -επ΄ ευκαιρία των εορτών- μέσα σε ένα τέτοιο πιάτο, που δεν θα χρειαστεί να μας το επιστρέψουν!

  Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.