Το ΣΤΕ και το χαράτσι στα ακίνητα

Το ΣΤΕ και το χαράτσι στα ακίνητα

Ο Σύλλογος Έλληνες Φορολογούμενοι, μετά από τις τοποθετήσεις των δικηγόρων Αθηνών και νομικών συμβούλων του Συλλόγου, κ.κ. Παναγιώτη Χασιώτη και Χρήστο Κλειώση πάνω στη νομιμότητα επιβολής του Τέλους Ακινήτων (“Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών” ή απλά χαράτσι για ακίνητα), έρχεται με νέα δημοσίευση που ταράζει τα νερά.

Συγκεκριμένα, σε νέα δημοσίευση του Συλλόγου, ο κ. Παναγιώτης Χασιώτης υποστηρίζει ότι η απόφαση υπ΄ αριθ. 1934/1998 του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε ότι ήταν παράνομες και αντίθετες στο Σύνταγμα οι ιδιωτικές εταιρείες που σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, έλεγχαν τα παράνομα σταθμευμένα και επέβαλαν πρόστιμα, έχει άμεση σχέση με την επιβολή και την είσπραξη του Τέλους Ακινήτων μέσω της ΔΕΗ ή μέσω των εναλλακτικών παροχών ρεύματος.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο Ελλήνων Φορολογουμένων:
α) site: www.forologoumenos.gr
β) e-mail:
[email protected]
ή [email protected]
γ) Τηλέφωνο: 210-3242032
δ) Διεύνθυνση: Μνησικλέους 2 & Μητροπόλεως 43, 10556, Αθήνα

Από την άλλη πλευρά θα βρεθούν κάποιοι που θα συγκρίνουν το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, με τα Δημοτικά Τέλη που εισπράττονται με τον ίδιο τρόπο. Μένει να δούμε τη συνέχεια για αυτό το θέμα και να διαμαρτυρηθούμε με κάθε τρόπο για αυτή την φορολογική βαρβαρότητα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment