Ερντογάν: βρήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα τα πιο μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου! .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ερντογάν: βρήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα τα πιο μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου!

Ο Τούρκος Πρόεδρος προχώρησε στο προαναγγελθέν διάγγελμα

Γράφει: E Α
Ερντογάν: βρήκαμε στη Μαύρη Θάλασσα τα πιο μεγάλα κοιτάσματα φυσικού αερίου!

Φυσικό αέριο στις τουρκικές όχθες της Μαύρης Θάλασσας

“Βρήκαμε 320 δις κυβικά μέτρα φυσικό αέριο στο κοίτασμα Δούναβης 1 και αυτό είναι ένα τμήμα μόλις από το ορυκτό πλούτο που υπάρχει εκεί.”

Αυτά τα λόγια του Ερντογάν αποτελούν το ρεζουμέ των “καλών νέων για το μέλλον της Τουρκίας” που είχαν προαναγγελθεί από την Τετάρτη.

“Ο Θεός μας άνοιξε μια πόρτα πρωτόγνωρου μεγέθους”, είπε στη συνέχεια ο Ερντογάν, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του… εαυτού του και του αδικημένου μα τόσο δυνατού τουρκικού έθνους.

Σύμφωνα με τον Ερντογάν, το 2023 θα κυκλοφορεί στην τουρκική και διεθνή αγορά, τουρκικό φυσικό αέριο από τον Δούναβη 1.

Αιγαίο Πέλαγος

Φυσικά στο λόγο του, δεν ξέχασε τους αγαπημένους του γείτονες. Εμάς τους Έλληνες, δεν πιστεύω να πήγε κάπου αλλού το μυαλό σας.

“Τα σκάφη Fatih και Yavouz δουλεύουν σε 9 γεωτρήσεις στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο. Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε αντίστοιχα καλά νέα και από τη Μεσόγειο και για αυτό θα επιταχύνουμε το έργο μας”.

Και για όσους δεν το κατάλαβαν ο Ερντογάν έδωσε και επεξήγηση.

“Όσοι στέκονται εναντίον μας, ειδικά στην Ελλάδα, ξέρουν καλά ότι η Τουρκία έχει το δίκιο με το μέρος της.”

Και λίγο παρακάτω στο λόγο του είπε ότι “Θα δωθούν οι πρέπουσες απαντήσεις και στο πεδίο της μάχης και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων”

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα