Ματιά

Βρισιές περίτεχνες. Σοσιαληστικές…

Της Επιστήμης (γενικώς) της έχω πολλά παράπονα. Δεν θα τα απαριθμήσω, κυρίως γιατί θα πρέπει να τα βάλω με σειρά προτεραιότητας και θα πικραθώ. Αλλά πέραν του ότι αδυνατεί να λύσει το θέμα με […]

Βρισιές περίτεχνες. Σοσιαληστικές…

Της Επιστήμης (γενικώς) της έχω πολλά παράπονα. Δεν θα τα απαριθμήσω, κυρίως γιατί θα πρέπει να τα βάλω με σειρά προτεραιότητας και θα πικραθώ. Αλλά πέραν του ότι αδυνατεί να λύσει το θέμα με το σιδέρωμα, ακόμη δεν βρήκε τρόπο να ξεφορτωνόμαστε με τη μια το συνάχι. Το τι ματζούνια πήρα δυο μέρες τώρα, δεν θα σας πω.

Είναι κι ο Γιώργος απ’ την άλλη που με συγχύζει, άντε να βρω γιατρειά. Αυτό πάλι που αποφάσισε με τη μάνα του και με τον αδελφό του να μας σούρει με το λουρί στο Δημοψήφισμα, πώς να το καταπιώ. Κι εγώ το καλοκαίρι αποφάσισα με την αντίστοιχη ομάδα να πάρουμε καινούργιο λιμπί του λαδιού ανοξείδωτο, αλλά δεν πήραμε στο λαιμό μας την Αγουλινίτσα ολόκληρη (μην ξεχνάμε και τις αναλογίες).

Πάντως μέρες που είναι, έτσι για να το γλεντήσω λιγάκι, πολύ θα ήθελα να ήμουν κρυμμένος εκεί που συσκέπτονται μυστικά κατά παρέες οι βουλευτές και τα στελέχη του. Να πλουτίσω το λεξιλόγιό μου με επίθετα και βρισιές περίτεχνες. Σοσιαληστικές.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook