Ρωσική διάψευση για βοήθεια στους Τούρκους στο Αιγαίο .: Είδα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ρωσική διάψευση για βοήθεια στους Τούρκους στο Αιγαίο

Η πρεσβεία της Ρωσίας διέψευσε την είδηση περί συνεργασίας με την Τουρκία στα Αιγαίο

Γράφει: E Α

Πριν λίγες μέρες, ο Πρόεδρος Πούτιν επικοινωνήσε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και προσφέρθηκε να διαμεσολαβήσει στην Τουρκία, ώστε να αποφευχθεί ένα θερμό επεισόδιο ή ακόμη χειρότερα μια γενικευμένη σύρραξη Ελλάδας – Τουρκίας. Η απάντηση ήταν πρακτικά αρνητική: “θα το σκεφτώ”.

Σήμερα κυκλοφόρησε σε πολλούς διαδικτυακούς τόπους ενημέρωσης, η είδηση ή μάλλον το σενάριο, ότι το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας συνεργάζεται με τους Τούρκους για τον εντοπισμό των ελληνικών υποβρυχίων στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η πρεσβεία της Ρωσίας προέβη σε διάψευση της είδηση περί συνεργασίας με την Τουρκία στα Αιγαίο, την οποία χαρακτήρισε στο σύνολό της ως Fake News.

Να παρατηρήσουμε ότι τη στιγμή που Ρωσικός Στρατός και στρατιωτικές δυνάμεις που στηρίζονται από τη Ρωσία συγκρούονται στη Λιβύη και στη Συρία με τουρκικές μονάδες και μισθοφόρους, θα ήταν εξαιρετικά παράλογο οι Ρώσοι να αποφάσιζαν να “ανοίξουν τα μάτια” των Τουρκικών Σκαφών στο Αιγαίο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Κατηγορίες
Θέματα