Αγγουροσαλάτα .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Αγγουροσαλάτα

Η αγγουροσαλάτα είναι νόστιμη και δροσερή, πηγαίνει τέλεια με κάθε είδους πουλερικά, κρέατα και κιμάδες και γεμίζει απολαυστικά σάντουιτς και καναπεδάκια. Δοκιμάστε την!

Γράφει: Matia Gr
Αγγουροσαλάτα

Αγγουροσαλάτα

Υλικά:

2 μεγάλα αγγούρια
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές μαγιονέζα Hellman’s
3 κουταλιές λευκό ξύδι
3-4 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αγγούρια. Τα κόβουμε κατά μήκος στα δύο και με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σποράκια. Στη συνέχεια κόβουμε σε φετούλες τα αγγούρια. Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και αφήνουμε την αγγουροσαλάτα μας στο ψυγείο για μία τουλάχιστον ώρα πριν την σερβίρουμε. Ιδανική για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και συνοδεύει άριστα κρέας και κοτόπουλο, ενώ γεμίζει απολαυστικά σάντουιτς και καναπεδάκια!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.