Παγωτό φράουλα, της Χριστίνας

Παγωτό, φράουλα

Παγωτό φράουλα, της Χριστίνας

Υλικά:

1 ερμόλ (φυτική σαντιγύ)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
3/4 κούπας πολτοποιημένες φράουλες

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ το ερμόλ με το ζαχαρούχο γάλα. Κατόπιν προσθέτουμε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος συνεχίζοντας το χτύπημα και τέλος ρίχνουμε και τον πολτό φράουλας. Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και μόλις πήξει τρώγεται μετά μανίας!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Κ. και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment