Κοτόπουλο παρμεζάνα

Κοτόπουλο παρμεζάνα

Υλικά:

3/4 κιλού στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα
2 ντομάτες
4 μεγάλα μανιτάρια σε φέτες
1/2 κούπα ανθότυρο ή μοτσαρέλα
1/2 κούπα παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βγάζουμε την πέτσα και βράζουμε το στήθος κοτόπουλου. Όταν βράσει το κόβουμε σε κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε ελαφρά σε μια κατσαρολίτσα. Σε ένα μικρό πυρέξ βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου και αλατοπιπερώνουμε. Κατόπιν σκεπάζουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα ντομάτα – μανιτάρια. Από πάνω θρυμματίζουμε το ανθότυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment