Πάσχα με λίγα

Πασχαλινό τραπέζι οικονομικό γίνεται; Βέβαια και γίνεται! Για ρίξτε μια ματιά στις συνταγές αυτής της κατηγορίας και γιορτάστε τη Λαμπρή με λίγα χρήματα αλλά πολύ νοστιμιά!

Σουβλίζοντας για λίγους ή με λίγα (Τεχνικές μαγειρικής)

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ή μπορεί τα άτομα με τα οποία θα μοιραστείτε το πασχαλιάτικο γεύμα να είναι λίγα, εμείς σας δίνουμε ιδέες για το πως να σουβλίσετε μισό αρνί (ή κατσίκι) ή πως να σουβλίσετε κομμάτια αρνιού (ή κατσικιού).

Πασχαλιάτικο Τσουρέκι, της Αργυρώς

Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 200γρ. Βιτάμ 250γρ. γάλα 250γρ. ζάχαρη 6 αυγά 90γρ. μαγιά νωπή 1 κουταλάκι μαστίχα Χίου 1 κουταλάκι μαχλέπι Το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτέλεση: Αφήνουμε το βιτάμ εκτός ψυγείου να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και στο γουδί μας θρυμματίζουμε το μαχλέπι και την μαστίχα Χίου. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε λίγο το γάλα,…

Cheese cake

Υλικά: 2 πακέτα μπισκότα digestive 1 βιτάμ σοφτ 1 ζαχαρούχο 1 κονσέρβα κρέμα μόρφατ 1 μεγάλο κουτί τυρί φιλαδέλφεια Το χυμό ενός λεμονιού Μαρμελάδα βατόμουρο ή φράουλα ή επιλογής μας Εκτέλεση: Τρίβουμε τα μπισκότα με το χέρι ή στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε το βούτυρο και το αναμιγνύουμε με τα μπισκότα. Τα στρώνουμε σε…

Γιαουρτογλυκό

Δροσιστικό με υπέροχη γεύση και επίγευση, αποτελεί το ιδανικό κλείσιμο ενός λουκούλλειου γεύματος!