Αρωματικό ψάρι στη σχάρα

Last modified date

Αρωματικό ψάρι στη σχάρα

Ψαράκι ψημένο στα κάρβουνα με άρωμα λεμονιού! Δείτε το!

Ψάρι στη σχάρα! Μμμμ! Πως μπορούμε να το κάνουμε ακόμη πιο μυρωδάτο και νόστιμο; Θα χρειαστούμε λεμόνια, τα οποία για να λέμε την αλήθεια ήδη θα πρέπει να έχουμε προμηθευτεί γιατί χυμός λεμονιού και σχάρα πάνε μαζί.
Θα πάρουμε μερικά ακόμη λοιπόν και θα τα κόψουμε σε ροδέλες. θα απλώσουμε τις ροδέλες πάνω στη σχάρα μας και πάνω σε αυτές θα ακουμπήσουμε το ψάρι και θα γίνει ζουμερό και αρωματισμένο! Είναι η τέλεια λύση για κάθε ψητό ψάρι, ακόμη και για σολομό!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment