Νόστιμο ψάρι

Νόστιμο ψάρι

Πριν ψήσετε το ψάρι σας στο γκριλ, αλείψετε το με ψιλό στρώμα μαγιονέζας. Έτσι δεν κολλάει στη σχάρα, διατηρείται ζουμερό χωρίς να ξεραθεί και αποκτά ωραιότατη γεύση, κυρίως αν ανακατέψετε με τη μαγιονέζα διάφορα αρωματικά.

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αλυσσανδράκη Χαρίκλεια, και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment