Παγωτό για εύκολο σερβίρισμα

Παγωτό για εύκολο σερβίρισμα

Θέλεις παγωτό και το θέλεις τώρα. Το κουτάλι όμως αρνείται να κάνει την δουλειά του και η κατάψυξη έχει κάνει το παγωτό σκληρό σαν ατσάλι. Τι έπρεπε να κάνεις; Ρίξε μια ματιά!

Για να μην είναι το παγωτό σας σκληρό και δεν μπορείτε να το σερβίρετε κάντε το εξής κόλπο. Βάλτε τη συσκευασία του παγωτού μέσα σε μια μεγάλη σακούλα κατάψυξης με ζιπ λοκ (ziplock, αυτές των πολλών χρήσεων με “φερμουάρ”). Αφαιρέστε όσο περισσότερο αέρα μπορείτε και κλείστε το φερμουάρ. Βάλτε το παγωτό στο ψυγείο και όταν χρειαστεί να το σερβίρετε θα δείτε πως θα το κάνετε πιο εύκολα από ποτέ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment