Τυροκαυτερή Θεσσαλονίκης

Last modified date

Τυροκαυτερή Θεσσαλονίκης

Καταπληκτική τυροκαυτερή για καρντάσια! Συνοδεύει κρεατικά ή είναι ένα τέλειο ορεκτικό

Υλικά:

1/2 κιλό φέτα μαλακή
3 καυτερές πιπεριές
2 κουταλιές ξύδι
6 κουταλιές ελαιόλαδο
Γάλα

Εκτέλεση:

Τηγανίζουμε τις πιπεριές και τις καθαρίζουμε από τη φλούδα, τα σπόρια και το κοτσάνι. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τις πιπεριές, τη φέτα, το ελαιόλαδο και το ξύδι και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας λίγο γάλα, τόσο όσο να φτάσει το μείγμα στην ρευστότητα που θέλουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment